Onneksi on Perussuomalaiset

Jokaisessa todellisessa demokratiassa on oppositio. Politiikassa on aina useampia vaihtoehtoja.

Euroopan Unioni on kovaa vauhtia tulossa totuuden toteemiksi. Sille ei saisi olla oppositiota. Onneksi on Perussuomalaiset.

Euroopan Unioni ja euro ovat ikuisia. Loppumattomia menestystarinoita.

Orwell olisi ylpeä tästä pehmeän manipulaation muodosta. Älä sinä Winston Smith mitään kysele, sopeudu vaan.

EU-asiat eivät kuulu Tasavallan Presidentin rooteliin. Kyllä pressallakin mielipidevapaus on sekä äänioikeus olla jotakin mieltä. Johan siitä kerran äänestettiin, mitäs sitä toista kertaa…paitsi Irlannissa kun tulos oli Brysselin mielestä väärä.

Seuraava osa menestystarinaa ovat rahoituskehysneuvottelut. Lisää maksettavaa tulee nettona vuositasolla tuollaiset 100 miljoonaa euroa…sen perään pelastetaan Kyproksen rahanpesijät, Suomi takaa 300-400 miljoonalla suomalaisia työpaikkoja…

Onneksi on Perussuomalaiset. Oppositio.