Lontoon terveisiä

Perussuomalaiset kiinnostavat. Olin kutsuttuna haastateltavana useissa medioissa, joista tunnetuin on BBC:n HARDtalk.  Tykitys oli kova, mutta reilu. Suoraan silmiin katsoen, ilman päälle puhumista.

EU-kriittisyys on Englannissa massiivista. Eroa kannattaa jopa puolet kansasta ja puolesta on runsaat 30 prosenttia. Tämä on vasta alkusoittoa.

Tapasin  poliitikkoja eri puolueista. Sain tunnustusta kovasta tukipakettien vastaisesta politiikasta euroalueen sisällä. Tuo työ on laajasti huomattu.  Englantiin tulee asiaa  vielä tänä keväänä.  Battle is on. Tämän taistelun voittamiseen tarvitaan kansainvälistä yhteistyötä ja oikeaa tietoa.

Kypros hakee tukipakettia. Se on varmaa. Yhtä varmaa on se, että asia käsitellään Eduskunnan suuressa salissa. Asianmukaisella tavalla. Jokohan järki alkaa voittamaan ja Eduskunta ryhtyy noudattamaan tukipaketit kieltävää lainsäädäntöä.

Välikysymyksen paikka?