Johtava oppositiopuolue – Perussuomalaiset

Kokoomusvetoisessa Kataisen hallituksessa kaikille muille käy huonosti paitsi Kokoomukselle( Rkp on svensk fraktion eli kokoomuslaisuuden ruotsinkielinen osasto, joten sitä ei noteerata erikseen).

Uusi Ylen gallup oli juuri sellainen järkytys kuin ajattelinkin. Kepusta johtavaa oppositiopuoluetta kohkanneet pääkirjoittajat ja kolumnistit vaikenivat täysin. Pravda etunenässä.

Kepu ei ole johtava oppositiopuolue siksi, että se ei todellisuudessa ole oppositiossa.

Juha Sipilä toivoo hallituksen jatkavan koko kauden. Tiukan paikan tullen Kepu tukee itse Brysseliin lähettämäänsä komissaari  Olli Rehniä, kuten talouskurisopimuksen käsittely osoitti. STX-päätös käy Kepulle. Kepu olisi nostanut arvonlisäveroa vielä hallitustakin enemmän. Listaa riittää.

Perussuomalaisilla on kaikki avaimet omissa käsissä.  Kuntavaalien seurauksena Perussuomalaiset ovat nousseet monissa kunnissa valtuustojen johtopaikoille. Tuhannet Perussuomalaiset ovat nyt mukana valtuusto- ja lautakuntatyössä. Tämä luo ja tuo uskottavuutta. Lisää kannatusta.

Perussuomalaiset on johtava oppositiopuolue ja tuleva hallituspuolue. Kannatuksesta kaikki on kiinni. Kannatus tulee omalla politiikalla ja omalla linjalla. Minulla on oma suunnitelma ja siksi en ole osa toisten suunnitelmaa.

Ensi kesän Joensuun puoluekokous on merkittävä. Sieltä lähdemme  kohti euro- ja eduskuntavaaleja. Ellei vasemmiston hermon pettäminen kaada hallitusta välikysymykseemme sitä ennen. Joensuussa valittavalla puoluejohdolla on kova tavoite; Kokoomuksen haastaminen Suomen suurimpanana puolueena.

Johtavalla oppositiopuolueella on etulyöntiasema.

Usko omaan tekemiseen tuo tulosta. Tahto miehessä maksaa.

Perussuomalaisten suuri haaste on saada jokainen puolueemme kannattaja käymään äänestämässä. Johtoasema on siitä kiinni.

Tästä vuodesta tulee hyvä vuosi. Sinulle käy uskosi mukaan.