Perussuomalaiset – Vahvempi kuin koskaan

Perussuomalaiset on Suomen seuratuin puolue ja Suomen kolmanneksi suurin puolue. Pitkälle on Saarijärveltä tultu. Neljän miehen kesäisestä saunareissusta v 1995 alkanut ajatus on kehittynyt oikeaksi puolueeksi.

Tämä on yhteinen saavutuksemme. Perussuomalaiset on Suomen tunnetuin puolue ulkomailla. Uusi politiikka kiinnostaa.

Perussuomalaiset on vahvempi kuin koskaan. Eduskuntavaaleissa saimme 39 paikkaa. Puolueen jäsenmäärä on vajaassa kahdessa vuodessa kaksinkertaistunut, kuntavaltuutettujen määrä lähes kolminkertaistui. Saavutukset on saatu työllä, yhteistyöllä ja johtamisella.

Tästä on hyvä jatkaa. Nälkää on runsaasti jäljellä. Eurovaaleissa tarkoitus olla suurin puolue Suomessa. Perussuomalaiset haluavat mukaan seuraavaan hallitukseen. Tärkeätä on pitää oma linja ja omintakeinen tapa tehdä politiikkaa.

Perussuomalaiset myy. Olemme ensi vuonnakin otsikoissa. Mistä asioista? Se riippuu meistä itsestämme. Siihen tulen vaikuttamaan.

Politiikan kokemukseni ja elämänkokemukseni perusteella tiedän, että johtaminen ja työ tuovat tulosta. Järjestäytynyt ja hyvin suunniteltu toiminta luo ja tuo menestystä. Minä olen politiikassa tekemässä ja toteuttamassa. On etuoikeus saada tehdä sitä, mihin kokee kutsumusta ja intohimoa.

Menestyksekäs poliittinen johtaminen vaatii mielestäni seuraavat tekijät:

1. Täysi uskollisuus.

2. Täysi sitoutuminen.

3. Kyky kestää henkistä epämukavuutta.

4. Kaikki muut asiat.

Suhteet muihin  puolueisiin pitää olla kunnossa. Se onnistuu, kun itse on kunnossa.

Perussuomalaiset ovat tulleen jäädäkseen – sydämiin ja otsikoihin. On hienoa olla tässä mukana – joka päivä. Niin hyvinä kuin pahoinakin päivinä.

Työ, yrittäminen ja välittäminen. Niillä tullaan vahvaksi ja pysytään vahvoina. Kun sinulla on oma suunnitelma, et ole osa toisen suunnitelmaa.

Perussuomalaisilla on hyvä tulevaisuus.  Puheenjohtajan tehtävä on 24/7 homma. Vähempi ei riitä, eikä enempään ole aikaa.

Perussuomalaisena Suomessa, Euroopassa ja maailmassa. Kohti uutta vuotta, kohti uusia seikkailuja.

Mielenkiintoista matkaa. Meidän ja minun kanssani.

xxx

Kohtuuttomuuteen emme alistu saati sopeudu.

Tulen puolustamaan Perussuomalaisten II varapuhemies Anssi Joutsenlahtea. Tilanteen vaatimalla tavalla, varmasti ja vakaasti.