Palkkapankkini pääekonomisti

Käväisin Sastamalan Laiturikahvilassa. Mainio paikka. Hyvä palvelu ja maukkaat tuotteet.

Laiturikahvilaan tulevat myös Iltapäivälehdet. Iltalehdessä palkkapankkini, Nordean, pääekonomisti Roger Wessman, arvioi lehden pyynnöstä The Wall Street Journaliin 9.5.2011 kirjoittamaani artikkelia.

Wessmanin jäljiltä täytyi heti tarkistaa, että lompakkoni oli paikallaan takataskussa. Ovatko rahani turvassa, jos palkkapankkini pääekonomisti ei ymmärrä markkinatalouden perusteita? W-linja vaarantaa varasi.

Sitten ymmärsin, pankkimies suojelee pankkien intressejä.Puhuu pankin pussiin. Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt.  Voisiko Nordean pääekonomisti tai valtiovarainministeriön virkamies muuta julistaa kuin euron menetystarinaa tai pankkien pelastamista pankkituella veronmaksajien piikkiin?

Piikki kiinni ja syylliset, mukaanlukien pankit, maksumiehiksi.

Se oli linjani silloin, se on linjani nyt.