Onneksi on Perussuomalaiset

Perussuomalaisten vaalivoitto on muuttanut Suomen poliittista maisemaa merkittävästi.

EU- politiikka on keskustelussa ja kritiikin kohteena aivan eri tavalla kuin ennen. Kreikka -vakuuksien viimeistä näytöstä ei ole vielä nähty. Totuus on suurin voima.

Puolustuskyvyn alasajo on estettävä. Pieni ja köyhempi naapurimaamme, Viro , käyttää puolustusmenoihin 2 prosenttia BKT:sta, Suomi on suuntaamassa 1,2 prosentin luokkaan. Perussuomalaiset nostivat Jussi Niinistön johdolla välikysymyksellään kissan pöydälle.

Stefan Wallinin harhautusoperaatio paljastui, kun perussuomalainen kansanedustaja Pentti Oinonen teki kantelun oikeuskanslerille, josta totuus alkoi aueta.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä on koolla Wallinin asian tiimoilta viimeistään torstaina. Ryhmä päättää jatkotoimista. En käy niitä ennakoimaan muuten kuin, että niitä varmasti tulee.

Perussuomalaiset uskaltavat kyseenalaistaa ja haastaa vanhat puolueet, optioöykkäröinnin, salailun, EU-autuuden, maahanmuuton epäkohdat ja pakkoruotsin.

Kannatamme sosiaalista oikeudenmukaisuutta, perusarvoja, sananvapautta ja itsemääräämisoikeutta. Emme ole EI-puolue. Olemme huutavan ääni korvessa – ja kaupungeissa.

Teemme myös virheitä. Niistä tulee lunta tupaan – niin pitääkin.

Onneksi on Perussuomalaiset, vai  mitä Hufvudstadsbladet ?

Perussuomalaiset on Suomen seuratuin puolue – meillä ja maailmalla. Hyvässä ja pahassa.

Perustimme neljään pekkaan Perussuomalaiset juuri tätä varten – kansalaisten kanavaksi. Ja siinä onnistuimme. Kansa antoi kasvun. Perussuomalaiset on myös publikaanien puolue. Urpo Leppäsen opetus epäonnistuneiden ihmisten poliittisesta ihmisarvosta ei saa unohtua.

Kävin sunnuntaina Kittilässä. Kiitos paikallisille oivallisesta seurasta ja tuloksekkaasta päivästä. Viime kuntavaaleissa Kittilässä ei ollut Perussuomalaisten listaa, nyt ehdokkaita tulee ainakin kymmenen. Vai  mitä pojat? Kun kaikki tekevät läksynsä yhtä hyvin kuin Kittilän Perussuomalaiset ei sykysyn kuntavaalien voittajasta ole epäselvyyttä. Työ jatkuu.

Perussuomalaiset ei ole helppo puolue johtaa.  Ei rakas lapsikaan aina ole helppo, saati elämä itse.

Nujerrus ja armo, niin se menee. Hyvä elämä. Ora et labora.