Täysillä loppuun asti ja Haaviston oivallus

Olen kuin 10-vuotias Suomenhevosori Kuninkuusraveissa. Vaadin runsasta alleajoa ja tiedän missä maalitolppa on.

Olen tyytyväinen kahteen viimeiseen suureen vaalikeskusteluun. Perussuomalaisten kannattajat näkivät ja kuulivat, että asialistamme on voimissaan.

Painan täysillä loppuun asti. Kello on juuri nyt 6.09 perjantaina ja edessä keikat Kymeen, Etelä-Savoon ja Pohjois-Karjalalaan. Vartin päästä lähdetään.

Kävin eilen Itä-Helsingissä ja Vantaalla. Ei Perussuomalaisuus lähiöistä ole mihinkään kadonnut, siellä oli vastassa tuttu ja turvaa hakeva ja tuottava maailma. Kättelin/halasin/annoin nimmareita sadoille ihmisille. Viesti oli selvä: Timo, puolusta meitä! Me olemme ihmisiä.

Kontulan Symppiksessä ratkesi sekin, että Kannonkoskelle Keski-Suomeen tulee Perussuomalaisille oma lista kuntavaaleihin. Vanha tuttu muista yhteyksistä on muuttamassa paikkakunnalle ja hän kävi kertomassa, että: ” Timo, minä hoidan tämän!”

Viestini on Perussuomalaisten ja omille kannattajilleni. Kun kannatat meitä, äänestä minua. Niin yksinkertaista se on. Kun tässä onnistumme, toinen kierros on kohdallani mahdollinen. Perussuomalaisia äänesti eduskuntavaaleissa 560 000 ihmistä. Se joukko voi viedä toiselle kierrokselle ja olen tavannut tuhansia heistä kahden viime viikon aikana. ja tapaan vielä parissa päivässä ainakin 1000. Timos Soinia voi äänestää koko maassa.

Mietin Pekka Haaviston gallupnousua ja kampanjaa.

On täysin selvää, että Pekan kampanja sai siivet alleen kohtaamisesta Teuvo Hakkaraisen kanssa Viitasaarella.

Siellä oli koko tiedotusvälineiden kirjo paikalla. Kun googlaa Hakkaraisen ja Haaviston samalla kertaa näkee tuloksen. Ja jatkojutut päälle. Olisi senkin palsta- ja bittimillimäärän joutunut rahalla ostamaan!

Siinä missä Lipponen, Biaudet ja Arhinmäki jankuttivat rasismista, aborteista ja ääri-ilmiöistä saaden monistusapua punavihreältä kolumnimedialta. Pekka Haavisto ja hänen taitava kampanjaorganisaatio puhui kansan tuntevan perussuomalaisuuden kanssa.

Osa Perussuomalaisista on suivaantunut ryöpyyksestä, eivätkä kerro kantaansa gallupeissa, mutta äänestävät ja se näkyy sunnuntaina.

Barskit Perussuomalaiset äijät ja rohkeat naiset maakunnissa ovat avanneet oven keskustalandiassa ajatella toisin. Avanneet ladun olla omaa mieltä, toista mieltä. Sen tajuaa nyt vihreä kukkakauppiaskin, joka ei tätä ennen ole uskaltanut astua esiin.

Nyt uskaltaa.

Eläköön todellinen suvaitsevaisuus. Sillä muuten pärjää. Myös Perussuomalaiset.