Puhutaan asiaa

Loppiaisen seudun puhetilaisuudet Pirkkalassa, Sastamalassa ja useampi Turussa kertoivat minulle missä mennään. Perussuomalaiset äänestäjät ratkaisevat vaalien tuloksen. Tilaisuuksissani oli reilusti yli 1000 kuulijaa.

Puhetilaisuuksissani  puhutaan asiaa.

Ei kansa ole kiinnostunut kuurnimaan ehdokkaan uskon ja autuuden kysymyksiä, kuolaamaan kuntotestien perässä tai toiminnasta Venäjällä ääntenlaskijana.

Höpötyksillä ja hömpällä ei vaaleja ratkaista – asiat ratkaisevat.

Olen alkuviikosta puhekierroksella Hämeenlinnassa, Tampereella ja Lahdessa. Puhun tiukkaa asiaa näistä tiukoista kysymyksistä:

1. Mennäänkö Suomessa Lippos-kokoomuslaisella linjalla, jotka ovat sama asia, syvemmälle EU:n ytimeen. Tämä tarkoittaa sitä, että hyväksytään mukisematta Merkelin ja Sarkozyn ehdotukset osana EU:n uutta ” demokraattista ” päätöksentekoa. Tämä on Suomen suurin poliittinen linjapäätös seuraavan kuuden vuoden aikana.

2. Jatketaanko muiden maiden ( Kreikan ym. ) laskujen maksamista? Perusteina ovat orwellilaisella uuskielellä( kokoomusretoriikalla) katsominen eteenpäin ja olemalla vastuullisia.

3. Onko Presidentin tehtävänä maailman parantaminen tai Suomen maineen suojeleminen vai SUOMEN ETUJEN PUOLUSTAMINEN?

4. Menetämmekö hölmöillä kansainvälisillä sopimuksilla ensin teolliset työpaikat Kiinaan ja pääomat Englantiin ja USA:han?

5. Maahanmuuttokysymykset. Missä on nyt se kauan manattu työvoimapula?

Vaalitilaisuuksissa välittyy äänestäjien kiinnostus presidentinvaaliin. Kansalaiset ovat tarkkoja äänestään. Se on hyvä, sillä ääni vaikuttaa.

Vaalit voitetaan saamalla tarpeeksi ääniä. Tavoite on olla ensimmäisellä kierroksella toinen ja toisella kierroksella ensimmäinen.