Nuorisovaalien hyvä tulos

Suomen oppilaitoksissa käytiin nuorisovaalit. Äänensä antoivat tulevaisuuden äänestäjät kautta maan.

Ääniä annettiin 76 417. Sain toiseksi eniten ääniä: 20,3 prosenttia. Sauli Niinistö voitti 36,1 prosenttia ja Pekka Haavisto oli kolmas 16,2 prosenttia. Muut ehdokkaat jäivät reilusti alle 10 prosentin.

Tämä on hyvä uutinen tulevaisuuden kannalta. Kysymys ei ole gallupista vaan kertaalleen annetusta äänestä.

Tulos ei ole yllätys. Nuoret ovat minuun paljon yhteydessä netissä, sähköpostitse, tekstareilla ja aina missä liikunkin, tulevat juttusille, myös ne, jotka ovat toista mieltä kanssani.

Perussuomalaiset nuoret on Suomen nopeiten kasvava nuorisojärjestö. Annan tuen ja kiitoksen heidän työlleen. Sillä on suuri merkitys Perussuomalaisten tulevaisuuden kannalta.

Nuoret ovat tottuneita erilaisiin ” gallupeihin ” netissä, klikkaa milloin mitäkin. Oma mielipide ratkaisee, eivätkä he ole muiden mielipiteiden orjia.

Mieleeni on vaalikamppailussa jäänyt monia kohtaamisia nuorten kanssa. Ylivieskassa nuori Katja sanoi olleensa piilo-Soini, mutta tuli kaapista ulos. Pakkoruotsikantani oli hänelle erityisen merkittävä.  Tässä yhteydessä toivon, jos se ruotsinkielinen koulutyttö, joka tiedusteli useammassa kysymyksessä kantaani hänen äidinkieleensä näkee tämän tekstin ( kirje tuli kotiini ), se on nyt niin hyvässä tallessa, etten löydä sitä, lähettäsi kysymykset sähköpostina , niin vastaan mielelläni.

Nuoria kiinnostavat etenkin mielipiteeni Euroopan Unionista ja itsenäisyydestä , turkistarhauksesta ja eläinten kohtelusta yleensä, opintotukiasioista, maahanmuutosta, pakkoruotsista, työ- ja asuntoasioista, liikenteestä ja ympäristöstä. Ja musiikkimaku!

Abortistakin on kysytty. Kauniisti ja kunnioittaen. Nuoret ymmärtävät  mitä tarkoitan , kun ilmoitan vastustavani kuoleman kulttuuria, nekin, jotka ovat eri mieltä. Yllätyksenä suvaitsevaistolle, moni on myös samaa mieltä kanssani ja se ei näy päälle päin. Nelosen tentin jälkeen mieleenpainuvin palaute oli nuorelta : Sinulle Timo, on annettu elämän puolustamisen taakka , hyvä, että se on esillä, median raivoaminen asiasta on hyvä merkki. Elämä on kuolemaa vahvempi.

Nuorten on tulevaisuus. Annan Perussuomalaisissa nuorille tilaa ja mahdollisuuden kehittyä. On hienoa, että meillä on Suomen nuorin kansanedustaja. On hienoa, että avustaja- ja aktiivinuorissamme on nousevia, moraalisesti vahvoja kykyjä. Ja alkaa olla myös nuoria naisia, tuota vihreiden kultaa.

Ja mikä minun kannaltani parasta. Suomen opiskelevassa nuorisossa  minulla on hyvin laaja tuki Tasavallan Presidentiksi.

Teen vaalityöni täysillä loppuun asti. Gallupit ovat mielenkiintoisia. Nyt ratkaisee äänestämässä käyvä Suomen kansa.

Timo Soinia voi nyt äänestää koko maassa. Nuoret tekivät sanoin joukoin niin.

Kyllä nuoriso tietää. Perussuomalaiset on osa Suomen tulevaisuutta. Hyvä Suomi.