EU-kritiikkiä ei saa enää maan alle

Euroopan Unioni nauttii valtamedian täyttä tuulensuojaa. On sitten kyseessä Financial Times, Helsingin Sanomat, Dagens Nyheter tai mikä tahansa poliittisen ja taloudellisen eliitin ylikuormittama lehti sanoma on sama: Pro EU.

Tietoa ei nettiaikana saa enää säädeltyä. Suomen EU-kansanäänestystä edeltänyt valtamedian itse kustantama Kyllä-kampanja ei enää tehoa. Kyllä sitä silti yritetään. Euroopan laajuisesti, joka päivä.

Talous- ja rahaliitto on epäonnistunut. Tulokset puhuvat puolestaan, mutta eliitti tuputtaa edelleen menestystarinaansa.

Suomen etu on muka sitoa itsensä takaus- ja lainavastuilla tähän taloudelliseen Titaniciin.

EU ei toimi. Byrokratiasta ei saa demokratiaa.

Sosiaalinen media, netit , facebookit, twitterit…pitävät huolta siitä , että EU:sta saa monipuolista tietoa, jonka perusteella voi ottaa kantaa.

EU:sta ja eurosta ei voi erota. Ihanko totta? Ovatko ne vankiloita? Ikuinen oli Neuvostoliittokin, kunnes lakkasi olemasta.

EU-kritiikkiä ei saada enää leimatuksi ääriajatteluksi, vaikka tälläkin uralla riittää sekä uusia että vanhoja yrittäjiä.

Tämän päivän Helsingin Sanomissa Unto Hämäläinen kertoo Vasemmistoliiton ja Kristillisdemokraattien takinkäännöstä EU-linjassa. Molempien kannatus murenee. Kaiken kukkuraksi vasemmiston kokonaiskannatus on Suomessa alle 25 prosenttia. Sen kokoinen on suurta rahaa tukeva vasemmisto. Luonnollisessa koossa. Kokoomusvetoisessa hallituksessa käy huonosti kaikille muille paitsi kokoomukselle.

EU-kritiikki leviää Euroopassa. Sitä ei saa enää maan alle. Ääriajattelulla pelottelu ei enää tehoa. Kyllä kansa tietää, ettei itsenäisen päätösvallan puolustaminen ole ääriliike.

Perussuomalaiset ovat olleet puoli vuotta kovassa testissä. Olosuhteisiin nähden olemme pärjänneet kelvollisesti. Gallup-kannatuksemme on järkytys vanhoille puolueille. Kannatuksemme pysyy korkealla omalla politiikalla ja omalla linjalla. Arvostelua ja leimaamista ei pidä pelästyä. Nollaa ei ikinä lyödä. Henkilöön menevä arvostelu kääntyy aina itseään vastaan.

Perussuomalaisuutta on puolustettava.

On erikoista, että joku liittyy vihreisiin Perussuomalaisten takia. Minä liityin Perussuomalaisiin perussuomalaisten takia. Ja vihreisiin en liity juuri vihreyden takia.

Jokainen ääni on arvokas. Demokratiassa uskotaan äänen voimaan. Sanoin vaalikeskusteluissa ja sanon aina. Äänestä. Jos voit äänestä Perussuomalaisia, jot et voi, äänestä jotakin muuta. Suomi on äänesi arvoinen.