Haluan Perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi

Tasavallan Presidentin vaali on Suomen merkittävin tulevaisuuskeskustelu.
Perussuomalaiset ovat siinä mukana.

Haluan Perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi.
Toivon, että Perussuomalaisten puoluevaltuusto asettaa minut puolueemme
ehdokkaaksi 15.10. pidettävässä kokouksessa.

Miksi?

Olen pohtinut ehdokkuuttani neljältä kannalta:

  1. Suomen kannalta. Tasavallan Presidentin tehtävä on kansakunnan kannalta tärkeä. Mikäli Suomen kansa minut siihen valitsee, tunnen, että pystyn tehtävän hoitamaan. Minusta on hyvän maan isäksi.
  2. Puolueen kannalta. Perussuomalaiset on merkittävä puolue, jolla on oltava sekä uskottava että puolueen peruslinjaa korostava ehdokas. Tiedän mitä Perussuomalaisuus on ja mitä se ei ole. Tuon Perussuomalaisuuden presidentinvaaliin. Pidän tärkeänä, että Perussuomalaisten kannattaja voi äänestää puolueensa ehdokasta. Hän tietää, mitä saa vastineeksi äänelleen.
  3. Omalta kannaltani. Olen ollut kerran ehdokkaana ja kerran presidenttiehdokkaan vaalipäällikkönä. Vaalitaistelu on minulle tuttu ja tiedän mitä se edellyttää. Haluan kovia haasteita, haluan taistella oikeiksi katsomieni asioiden puolesta. Haluan olla mukana, kun Suomen tulevaisuudesta ja suunnasta päätetään.
  4. Läheisteni kannalta. Toimin julkisuudessa. Tunnen julkisuuden luonteen; hyvässä ja pahassa. Puolueen puheenjohtajana ja presidenttiehdokkaana tekemiseni punnitaan tarkasti julkisuudessa. Olen tähän valmis. Ehdokkaana olen minä, ei perheeni eivätkä vanhempani. Toivon, että heidän yksityisyyttään kunnioitetaan, he eivät osallistu kampanjaan, eivätkä anna haastatteluja.