Pelkoa ja piirikierrosta

Portugali tuli letkun varteen. Aivan kuten pari viikkoa sitten tässä plokissa ennustin.

Euroopan Unionin sisäpiiri on pelosta kankeana. Sama pelko on tarttunut EU:n myötäilijöihin kautta unionin.

Erityisen mielenkiintoista on median pullasorsamainen EU-eliitin myötäily. Otsikkoja revitään parkkiruuduista, mutta veronmaksajien rahojen mättäminen EU:n mammuttimekanismin Moolokin kitaan nauttii täyttä tuulensuojaa.

Onneksi on internet ja sosiaalinen media.

Kyllä kansa tietää. Ja Sana leviää.

Vaalituloksen ratkaisee oma työ. Voittavaa strategiaa ei pidä muuttaa.

On sanonut tämän aikaisemminkin. Toistan silti. Perussuomalaisten nousu alkoi kuntavaaleista 2008, jolloin saimme yli 400 valtuutettua ja sen seurauksena yli 1000 aktiivia kunnallisiin luottamustehtäviin ympäri Suomea. Juuresta noustaan.

Soinia voi äänestää vain Uudellamaalla-jankutus toimi meidän hyväksemme. Oma väki sisuuntui. Tulos näkyy 17.4.

Perussuomalaisten saama julkisuus on viime viikkoihin asti ollut voittopuolisesti myönteistä.

Ennakoin STT:n haastattelussa 15.3. että tämä muuttuu ja mukaan tulee likaista peliä. On tullutkin. Sekin kuuluu politiikkaan. Perussuomalaiset eivät sitä rutise. Pöhkösti kirjoitetut palstamillit ovat Perussuomalaisten vaalivankkureiden työntämistä. Perustellulle kritiikille on aina paikkansa ja annamme sille myös aihetta.

Pääsen neljän päivän rankalle kenttäkierrokselle. Vaasan, Keski-Suomen, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan piirikierrokset odottavat. Sieltä voima kumpuaa.

Vaalityö kannattaa. Tiedän kokemuksesta.

YLE ei sallinut Pirkko Ruohonen-Lernerin osallistua kerallani vaalitenttiin. Se oli merkittävä päätös. Moni mies on pieni vahvan naisen edessä. Pirkko valitaan Eduskuntaan.