Hyviä Uutisia

Totuuden esiinmarssi on alkanut. Totuus on ovela asia,  vaikka hautaisit sen kuinka syvälle, se murtautuu ajan kanssa esiin. Ja totuus tekee vapaaksi.

EU-Parlamentin tiedotuksesta on saatavissa mainio postikortti, jossa kerrotaan Talous- ja Rahaliiton (EMU) olevan menestystarinan. Tämä kortti on todellinen helmi, historiallinen todiste häpeämättömästä propagandasta.

Sixten Korkmania on joku ilmeisesti napauttanut kultasepän vasaralla otsaluuhun ja pling… hänelle valkeni, että rahaliitossa on valuvika! Mikä uutinen.

Alkaako Suomen eliitti herätä? On johtopäätösten aika.

Nyt kun paise on paikannettu, alkaa puristusvaihe. Tämä mahtinäppy on painettava pohjaan asti.

EU-eliitti ja sen kansalliset myötäjuoksijat eri maissa ovat kauhuissaan. He eivät tiedä mitä tehdä. He haluavat vain, että euro pelastuisi.

Minä en osaa euroa pelastaa, koska nykyinen euro ei ole pelastettavissa.  Siihen kuuluvien maiden taloudet ovat aivan liian erilaisia.

Integraation lisääminen on väärä tie. Se ei toimi. Aivan kuten sosialismin lisääminen Neuvostoliiton pelastamiseksi johti  umpikujaan .

Irlannin valtiovarainministeriö ” miehitetään ” EU:n ja IMF:n byrokraateilla. Kun nämä uutiskuvat tulevat Irlannissa televisiosta ulos, ponnahtaa tasavaltalaisen Sinn Feinin kannatus uudelle kymmenluvulle.

Entäs mitähän miettii  EU-komission puheenjohtaja Jose Manuel Barroso, entinen maolainen kommunisti? Exit only!

Tässä  tulevat hyvät uutiset: Euroopan Unioni on alkanut hajota.

Tulevaisuuden Eurooppa on vapaiden ihmisten, itsenäisten kansallisvaltioiden ja toimivien  sisämarkkinoiden Eurooppa.

Itsenäisyys on päivän lähempänä.