Mitta on täyttymässä

Gallupit eivät äänestä, eikä mikään herneenvarsi yllä taivaaseen asti.

Perussuomalaisten gallup-kannatus jatkaa nousuaan. Yhtään ääntä ei ole vielä annettu, eikä mielipidekyselyistä pidä riehaantua.

Kansan syvien rivien mielialoista mittaus sen sijaan kertoo.

Mitta alkaa olla täynnä.

Mitä ja miksi?

Vaaliraharappio, Kreikka-poskettomuudet, maahanmuuttopolitiikan epäkohdat, ”kuntauudistus”, pienyrittäjien kokema byrokratia, naurettavat EU-säännökset ja työväestön unohtaminen. Nämä ovat toptenissä.

Yksi on ylitse muiden. Uusin vouhotus ja suuri pöhköys on ” vihreä verouudistus” . Suomeksi sanottuna maalta pakottaminen ja kaukolämpöasuntojen kuristaminen.

Valtiovallan toimesta tehtävä kustannustason nousu on hölmöläisten hommaa. Hallituksen energiaverouudistus on heitettävä romukoppaan.

Vihreät ovat menettäneet aloitteen politiikassa. Homoliittojen esiinnosto vihreän ydinvoimamahalaskun jälkeen ei pitkälle kanna. Perussuomalaiset eivät myötäile vihreitä tai kilpaile ” vihreydessä ”. Vanhat puolueet ovat liehakoineet suvaitsematonta vihreistöä. Ei kannattaisi – ei henkisesti, poliittisesti saati taloudellisesti.

Eduskuntavaaleista tulee mielenkiintoiset ja kovat.

Kansa puhuu politiikkaa ja on kiinnostunut siitä.

Perussuomalaisten kannatus on 10,7%. Se on paljon. Silti 90 prosenttia kannattaa muita puolueita. Jalat maassa jatketaan.

Perussuomalaisten vaalitiimi ja suunnitelma on valmis.

Eteneminen jatkuu tieuran suunnassa. Harkiten ja hökeltämättä.

Gallupit, nousut ja laskut, tulevat ja menevät. Annetut äänet ratkaisevat.