Totuutta tarjolla EU:sta

Eduskunnan Suuri valiokunta hyväksyi tänään mietinnön Valtioneuvoston EU-selonteosta. Jätin mietintöön vastalauseen.

Mietintö tulee Eduskunnan suuren salin käsittelyyn ensi tiistaina 26.5.

Järjestän silloin tiedotustilaisuuden yhdessä tanskalaisen EU-asiantuntijan, Jens-Peter Bonden, kanssa klo 10.00 Eduskunnassa.

Bonde on todellinen EU-asiantuntija. Hän on ollut 29-vuotta Euroopan Parlamentin jäsen ja kirjoittanut 60 EU:ta käsittelevää kirjaa.

Bonde on selkeästi osoittanut, että EU-perustuslaki, jota nykyisin häveliäästi Lissabonin sopimukseksi kutsutaan, vähentää pienten maiden valtaa.

EU-perustuslaki myös siirtää toimivaltaa kansallisvaltiolta EU:lle.

Nämä eivät ole mielipiteitä vaan faktoja.

Olen tuntunut Bonden vuosia ja olen iloinen, että hän saapuu Suomeen. Tarjolla on totuutta EU:sta.

Suosittelen nettisivuja www.bonde.com ja www.euabc.com

Ranskan entinen presidentti Valery Giscard d´Estaing totesi useissa eurooppalaisissa lehdissä elokuussa 2007: Lissabonin sopimus on sama kuin torjuttu EU-perustuslaki. Vain muotoa on muutettu, jota kansanäänestykset voidaan välttää.

Suomen ulkoministeri Alexander Stubb on todennut, että Lissabonin sopimus on 99 prosenttisesti sama kuin EU-perustuslaki. Bonde on kysynyt Stubbilta tuon yhden prosentin perään. Vastaus on vielä matkalla.

Kansanedustaja Matti Vanhanen vaati vielä olessaan Suomen edustaja EU-perustuslakia valmistelevassa konventissa kansanäänestyksiä. Pääministeri Vanhanen ei kansanäänestyksiä halua.

Suosittelen EU-asioista kiinnostuneita lukemaan Bonden kirjoittaman kirjan : From EU Constitution to Lisbon Treaty. Se on silmiä avaava kokemus EU-eliitin toimintatavasta.

Kirjan voi ladata veloituksetta Bonden ylläolevilta nettisivuilta.

EU-vaaleissa voimakas vastalause vallassaoleville EU-puolueille johtaa EU-perustuslain kaatumiseen. Se on mahdollista. Suomessa tuon vastalauseen kanava on Perussuomalaiset. Äänestä meitä.