Tavoitteena rökälevoitto

Vanhat puolueet sekä EU-eliitti ovat menettämässä niin hermonsa kuin harkintakykynsäkin. Perussuomalaisten kannatuksen kasvu on saanut herrat lisäksi menettämään suhteellisuuden tajunsa. Meidän Perussuomalaisten osoittama kritiikki EU:n epädemokraattisuutta ja EU:n perustuslakia kohtaan on näille kiusallista.

Tällä tavoin kansalle paljastuu, että kaikki vanhat puolueet ja Vihreät ovat EU-politiikasta samaa mieltä.

Perussuomalaiset haastavat vanhat puolueet kesäkuun EU-vaaleissa. Suomen kansan kiinnostus EU-vaaleja kohtaan heräsi kiitos perussuomalaisten, uurnien uumenissa muhii jymy-yllätys. Sieltä nousee näkyviin kansalaisten perusteltu tyytymättömyys.

Perussuomalaiset tarjoavat nyt kansalasimielipiteelle tuhdin vaihtoehdon – äänen, joka kuuluu.

Perussuomalainen on palovaroitin Brysselissä.

Tavoitteenamme on kansalta saatu vaalivoitto. Rökälevoitto. Perussuomalaiset kannattavat itsenäisten valtioiden välistä yhteistyötä Euroopassa. Nykyinen EU on eliitin pelipalju. Kansalaista ei kuunnella. EU-valta on yksin eliitin johtamaa eikä sillä ole laajaa kannatusta.

Eurooppa ja eurooppalaiset kansat piirteineen ovat arvokkaita. Ansaitsemme paremman, yksilöllisemmän yhteisön. Perussuomalaiset haluavat vähemmän EU:ta, ja samalla parempaa. EU:n pitää keskittyä suuriin linjauksiin, kuten ympäristönsuojelu ja sisämarkkinoiden toimivuus ovat ja direktiivinäpertely sen on jätettävä.

Perussuomalaiset eivät lähde henkilöön menevään mustamaalaukseen. Politiikassa pitää olla sekä pöytätapoja että käytöstapoja. Sen on perustuttava houkuttelevuuteen, ei tyrkyttämiseen. Politiikassa sivistystä ei osoiteta puheella vaan käytöksellä.

Perussuomalaiset pysyvät asialinjalla. Se on kansan mielipiteiden sekä äänen kunnioittaminen.