Perussuomalaiset kiinnostavat kansaa

Perussuomalaiset on erilaisuudessaan ainutlaatuinen puolue Suomessa. Jos meitä ei olisi, meidät pitäisi keksiä

Olen iloinen siitä, että puolueemme voi tarjota poliittisen kodin ja vaikutuskanavan entistä useammalle suomalaiselle.

Perussuomalaisten vaalitilaisuuksissa käy kansaa. Politiikka kiinnostaa, kun siitä puhutaan kiinnostavasti ja kansantajuisesti.

Aloitin päivän Perussuomalaisten Uudenmaan piirin kevätkokouksessa. Väkeä oli kuin ”Nasserin hautajaisissa”. Sali oli piripintaa myöten täynnä. Hyväntuulisia perussuomalaisia, omaan asiaansa uskovia ja vaikutusmahdollisuuden saaneita kansalaisia.

Olin tänään yhdessä SDP:n euroehdokas Nesrin Canin kanssa EU-vaalitilaisuudessa Helsingissä. Keskustelumme juontajana toimi veteraanipoliitikko Ben Zyskowicz.

Sali on täynnä väkeä. Uskallan sanoa, että keskustelumme oli juuri sitä, mitä politikassa kaivataan. Puhutaan asiaa, osataan asiat ja tuodaan eri ajatuskannat esiin. Toista ihmistä ja näkemystä kunnioitetaan ja pidetään kiinni omasta perustellusta näkemyksestä

Niille, jotka odottivat keskustelustamme alatyylistä, se oli varmasti pettymys. Olen kokemukseeni perustuen huomannut, että myönteisyys vie pitemmälle kuin kielteisyys. Ankarassa maailmassa on luotava ja tuotava toivoa. Epäkohdista ei vaieta, mutta niitä ei paisutella.

SDP saa olla ylpeä Nesrinin kaltaisesta ehdokkaasta. Omat mielipiteet, ei ennakkoluuloja, ei henkilöön menevää alatyylia ja silti tiukasti omaan näkemykseensä luottava ja puolueensa ihanteita noudattava.

Olen saanut viime aikoina asiallista ja asiatonta henkilöön käyvää kritiikkiä. Mies kestää.

Perussuomalaisten EU-vaalivankkurit ryskyvät eteenpäin. Tarjolla on todellinen, perusteltu vaihtoehto, siksi herätämme kiinnostusta.

Olen innolla mukana vaaleissa.

Perussuomalaisten vastustajat arvostelevat ehdokkuuttani.

Ei Timo Soini lähde mihinkään, jos äänet ja kannatus eivät riitä. Vastustajamme puhuvat niin kuin olisin jo tullut valituksi sekä Europarlamenttiin että seuraavaan Eduskuntaan.

Olen ehdolla ja äänestäjät päättävät. Ehdokkuuksista päätän itse, enkä siihen vanhoilta puolueilta lupia kysele.

Kävin lauantai-iltana katsomassa Amin Asikaisen nyrkkeilymatsin Helsingin Kisahallissa. Kokemus oli mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen.

Asikainen voitti ja ura jatkuu.

Hurjaa hommaa, mies miestä vastaan. Sääntöjen mukaan.

Asikainen on ammattimies ja ansaitsee kannustusta ja kunnoitusta. Sekä voiton että tappion hetkellä.

Opin taas uutta urheilusta ja politiikasta. Uteliaisuus ja halu oppia uutta tuo suolaa elämään. Meille itsekullekin tekee hyvää mennä tilaisuuksiin missä ei ikinä ole ollut ja nähdä ja kokea elämää eri puolilta.

Kisahallissa oli kivaa, vaikka peli oli kovaa. Niin se on politiikassakin.