Puolueemme, Kataisen sanelu ja täti-Eulaalia

Terveisiä Hangosta. Meneillään on kolmipäiväinen futisturnaus, jossa mukana on perheemme paras jalkapalloilija.

Perussuomalaisten kannatus on noussut ennätyslukemiin 5,9 prosenttiin, siinä alkaa jo olla naapuripuolueilla miettimistä. Miettimistä on perussuomalaisillakin, kannatus täytyy saada ääniksi ja siihen tarvitaan hyviä ehdokkaita.

Nyt rohkeat, leimallisesti perussuomalaista linjaa ajavat ehdokkaat saavat ääniä, sillä Suomessa on entistä enemmän ihmisiä, jotka haluavat ilmaista tukensa puolueellemme.

—-

Valtiovarainministeri Jyrki Katainen on määrätietoinen poliitikko. Jyrkibojittelut ovat hämärtäneet tätä tosiasiaa.

Nyt alkaa Kataisen kämmenenjälki näkyä, taattua porvarin politiikkaa. Hyväosaiset ensin ja muille sitten jos riittää.

Kokoomus on ottanut kepusta niskalenkin. Talouspolitiikkaa on Kataisen sanelemaa ja vielä taitavasti läpivietyä.

Esimerkiksi veronalennusten kohdistaminenkaikkiin tuloluokkiin kasvattaa eniten suurituloisten pottia. Tuloveronalennukset kerätään osin pois taksojen korotuksilla ja välilillisillä veroilla, joita pienituloinen maksaa suhteellisesti enemmän. Pienituloisella maksatetaan osa suurituloisten veroalesta.

On myös syytä huomata, että veroalennus tulee kaikkiin tuloluokkiin etupainotteisesti eli melkein heti. Tämä merkitsee sitä, että jos taantuma tulee ja muut kevennykset jäävät tekemättä ovat suurituloiset ja suuri raha JO saaneet osansa. Ei kai Soini ole ainoa, joka tämä on havainnut’? Miksi SDP ja Kepu ovat hiljaa?

Kepusta on tullut politiikan täti-Eulaalia, joka iso rusetti kaulassa tai hiuksissa kulkee pitkin Suomen kesätapahtumia ja vaatii milloin mitäkin, jota kansa kannattaa, mutta tuloksia ei tule.

Loppukanootiksi: Jyrki Katainen on keskittynyt budjettiin ja pääministeri Matti Vanhanen lööppijulkisuuteen. Tulokset näkyvät sinun kukkarossasi.