Perussuomalaisten kannatus nousee

Perussuomalaisten kannatus on kestävässä nousussa. Vanhojen puolueiden tilaaman tutkimuksen mukaan kannatuksemme on noussut 4,8 prosenttiin, kun se viime vaaleissa oli 4,1%.

Tutkimuksessa tutkittiin myös puolueiden vetovoimaa. Siinä oli Perussuomalaisten kohdalla tapahtunut todellinen harppaus eteenpäin, peräti 22 prosenttia koki puolueen äänestämisen kiinnostavana tai melko kiinnostavana vaihtoehtona.

Perussuomalaisilla on valtava kannatuspotentiaali. Tulijoita on etenkin keskeltä ja vasemmalta sekä nukkuvista.

Pidin tänään vappupuheen Kirkkonummella, yleisöä oli varovastikin arvioiden vähintään 200 kuulijaa. Saimme myös uusia jäseniä ja kunnallisvaaliehdokkaita. Järjestimme torilla kansanäänestyksen Kirkkonummen yöpäivystyksen säilyttämisestä. Tulokset julkistetaan ensi viikon Kirkkonummen Sanomissa.

Perussuomalaisten kannatuksen kasvu myös ärsyttää. Kaikenlaiset helppoheikit, jotka eivät kestä esiintyä omilla nimillään levittävät perättömiä huhuja. Valtaosan niistä saa päälleen puolueen puheenjohtaja. Se kuuluu luontaisetuhin ja on varma merkki siitä, että linja saa kannatusta, kun sitä arvostelukyvyttömimmät ymmärtävät vastustaa.

Kirjani Maisterisjätkä on ollut monelle mieleen. Kiitos runsaasta palautteesta.

Paras palkinto kirjoittajalle ovat tyytyväiset lukijat. Lopullisestihan kirja valmistuu vasta jokaisen lukijan päässä. Sana toimii ja vaikuttaa. Kirjasta on otettu 2. painos.