Veto ja työntö

Porvarihallitus tekee kaikkensa oman uskottavuutensa tuhoamiseksi. Ei tarvitse kuin vähän melalla avittaa.

Pääministeri Matti Vanhanen paheksui Helsingin Sanomissa, että media puhuu liikaa huono-osaisista ja vaikeuksissa olevista. Siinä oli terveisiä Keskustan oppi-isälle Santeri Alkiolle tuonilmaisiin, joka painotti, että älä unohda köyhän asiaa.

Kyllä se on niin, että Teistä herra pääministeri puhutaan liikaa ja aivan vääristä asioista. Järjen ääni ei taida kantaa kahteen metriin!?

Kansallinen kokoomus on muuttunut selittäväksi sekoomukseksi. Kuulostaako sana arvostelukyky mitenkään tutulta?

Tämän aamun Ylen Lauantaiseurassa SDP:n poislähtevä puheenjohtaja Eero Heinäluoma vaikutti suorastaan intellektuellilta verrattuna Keskustan ja Kokoomuksen johtoon.

Tosiasia on, että SDP:lle tulee huonompi puheenjohtaja kesäkuussa, mitä nyt tehtävänsä jättävä Heinäluoma on.

Lauantaiseurassa puheenjohtajaehdokkaat laitanaan tekivät itsestään feministejä SDP:n naisjärjestön tentissä. Samaa sarjaa oli Hesarin otsikko, jossa SDP:n puoluekokouksen merkittävimmät aloitteet koskevat homoparien adoptio-oikeutta.

SDP:ta äänestäneistä duunarimiehistä merkittävä osa on jo Perussuomalaisten äänestäjiä. Tervetuloa loputkin, latu on auki.

Perussuomalaisilla menee paremmin kuin koskaan. Gallupit raapivat jo yli 5 %:n kannatusta. Se ei ole ihme, sillä Perussuomalaisten vankkureita vetää oma yksimielinen puolue ja työntää vanhojen puolueiden sekoilut.