Näpit irti presidentistä

Vanhat puolueet luovat presidentin valtaoikeuksista ja vaalitavasta ongelmaa, jota ei ole olemassa.

Tunnettu suoran kansanvaalin synkkä vastustaja, SDP:n kansanedustaja Kimmo Kiljunen, on tyypillinen teoriaherratohtori, joka piut paut piittaa kansan syvien rivien mielipiteistä. Kansanvaalit ja kansanäänestykset ovat muka turmiollisia. Kas kun Kiljunen antaa vielä eduskuntavaaleissa kansan äänestää kansanedustajista.

Suomen kansa haluaa presidentin ja äänestää suorissa kansanvaalissa. Miksi tämä pitää Suomen kansalta ottaa pois?

Syy on suomalaisten eliittiherrojen alemmuuskompleksista Euroopan Unionissa. EU:ssa ulkopolitiikka on pääministerivetoista ja Suomen eliitti haluaa kaikessa olla mallioppilas. Kahdesta lautasesta EU-kokouksissa on tehty naurettava ongelma, jota ei käytännössä ole olemassa kuin teoriaherrojen omassa päässä.

Näpit irti presidentistä! Puolueeni presidenttiehdokkaana vuoden 2006 presidentinvaaleissa olleena tiedän käytännön kokemuksesta, että Suomen kansa haluaa presidentin, joka valitaan suorassa kansanvaalissa ja jolla on todellista valtaa. Kyllä kansa tietää!