Täydellinen budjetti?

Hallituspuolueet ovat tehneen hallituspuolueiden kansanedustajien mielestä täydellisen budjetin.

Kuinka nyt tällainen historiallinen ihme on päässyt tapahtumaan ja mikä oikeuttaa näin ajattelemaan?

Hallituspuolueiden kansanedustajat eivät ole esittämässä yhtään muutosta valtion ensi vuoden budjettiin? Ei yhden yhtä muutosta.

He ovat kyllä aloitteiden jättöaikana tehtailleet satoja aloitteita, mutta eivät esitä yhtään niistä hyväksyttäväksi. Voiko poliittinen teatteri ja kansanvallan haudan kaivaminen enää olla röyhkeämpää.

Maakuntalehdet ovat julkaisseet sivutolkulla kansanedustajien aloitteiden rahasummia ja sisältöjä, kun aloitteet jätettiin, mutta nyt niitä ei edes esitetä Eduskunnassa äänestykseen.

Hallituspuolueiden omien aloitteiden tappolinja on ollut sataprosenttista. Porvarihallitus on lyönyt Neuvostoliiton kommunistisen puolueen kannatusprosentit kemukkoon.

Tulemme Eduskunnassa näkemään tällä viikolla senkin ihmeen, että hallituspuolueiden kansanedustajat äänestävät omia aloitteitaan vastaan.Mitä sellaisesta kansan edustajasta pitää ajatella?

Puoluekuri on porvarihallituksen keskuudessa stalinistisessa luokassa. Yksi mieli, yksi kieli. Seuraavaksi kai kielletään aloitteiden tekeminen? Perustuslaki ei tunne puoluekuria.

Minun mielestäni budjetti ei ole täydellinen. Siksi tein siihen vakaumukseni ja äänestäjieni toiveiden parusteella lukuisia muutos ehdotuksia. Niistä myös äänestetään, jotta kansa saa tietää mitä mieltä kukin kansanedustaja esitetystä ehdotuksesta on. Tulokset ovat luettavissa Eduskunnan pöytäkirjoista.