Muutama ajatus

Vihreä Lanka julkaisi perjantaina näyttävästi koko sivun haastattelun minusta. Sain kauniilta ja älykkäältä Vihreän Liiton naisvaltuutetulta pääkaupunkiseudulta viestin, että parasta eivät olleet lennokkaat jutut, vaikka nekin olivat hyviä, vaan koko sivun fanikuva! Tämä poika ei pienistä punastele, mutta nyt korvalehdessä kipristeli kivasti.

Siinäpä vinkkiä ko. lehden markkinointiin. Tämän viikon maapallon paikallislehdessä: Timo Soinin kokosivun fanikuva.Ylläty ennakkoluulottomuudestamme, tilaa Vihreä Lanka.

Tulipahan käytyä Linnan juhlissa. On kiva olla muka tärkeä ihminen, mutta vielä tärkeämpää on olla kiva ihminen.

Saan paljon kansalaispalautetta. Monipuolinen palaute antaa kuvaa siitä mitä ihmisten mielissä liikkuu.

Eräs rouva oli kuullut kokoomusrouvien valittaneen pitkistä taksijonoista linnan juhlien yhteydessä. Mukavampaa siellä kuitenkin on kuin leipäjonossa, joten voimia kestää moista epäkohtaa.

Varttuneilla naisilla on paljon elämän opettamaa viisautta. Naisille on joskus asepalveluksen sijasta kaavailtu kotitalouspalvelusta. Joka naisen pitää tunnistaa soppakauha ja mitä sillä tehdään.

Feministit tietysti vastustavat kotsakouluja perinteisiä sukupuolirooleja vahvistavina. Lapset varmaan syövät mielellään myös viikonloppuisin lämmintä ruokaa, he voisivat kannattaa, jos heiltä jotakin kysyttäisiin.

Balilla pidetään ilmastokokousta. Ilmastonmuutos ovat kuin 1980-luvun rauhanmarssit. Siitä pitää nyt poliittisesti korrektin ihmisen olla huolissaan – joka käänteessä.

Kuvioon kuuluu paheksua Sonkajärveltä Iisalmeen vanhalla Toyotalla ajelevaa Hulkkosta, joka koskaan ei ole ollut lentokoneessa. Balilla istuva porukka on ohentanut otsonikehää enemmän kuin kaikki Suomen Hulkkoset yhteensä.

Vedin kärtyt, kun kuulin, että jotkut haluavat kommunistirikollinen Leninille patsasta Helsinkiin. Olen kohtuullisen rangaistuksen kannalla, maatkoon Lenin balsamoituna mausoleumissaan.

Kävin perjantaina puhumassa europarlamentaarikko Lasse Lehtisen junailemassa tilaisuudessa Diana-auditoriossa Helsingissä. Puhuimme EU:sta, mutta mukavaa oli silti.

Olen kuukauden sisällä käynyt kahdessa demarien järjestämässä tilaisuudessa puhumassa.

Iäkäs rouva sanoi minulle, että olipa kiva kuulla pätevää demaria. Sanoin kyllä olevani perussuomalainen. No sitähän miekin, miekin olen oikea perusdemari, virkkoi mummo.