Sekamelska ja vieraileva tähti

Tämä viikko oli sekamelska. Kaikki tärkeät asiat olivat päällä yhtäaikaa. Joten kuten takki tyhjänä päästiin perjantain iltapäivään ja EU-valiokunnan kokoukseen, siellä ei nyt kolhoosihommissa juuri mieliala nouse.

Sairaanhoitajien ns. pakkolaki hyväksyttiin äänin 113-68. Äänestin vastaan. On turhauttavaa seurata kuinka asioiden annetaan kärjistyä ja ihmisiä rassataan loppuun saakka. Vikaa on järjestelmässä ja päättäjissä. Jälki on sen mukaista.

Eilen illalla olin ”vierailevana tähtenä” Tapiolan demareiden keskustelutilaisuudessa nimeltään Demarit vastaan Soini.

Meillä oli hauska ja hyvä keskustelu. Opponenttini kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Pekka Vaara on asiallinen mies – eikä pelkästään siksi, että hän mittelön jälkeen oli omien sanojensa mukaan tyytyväinen niukkaan pistehäviöön odottaessaan ennen tilaisuutta täystyrmäystä.

On hyödyllistä keskustella myös eri mieltä olevien kanssa. Aina voi oppia uutta ja antaa eväitä muillekin. Kansanedustaja on kaikkien suomalaisten edustaja – ei vain oman puolueensa ja omien äänestäjiensä.