EU, EPÄREILU

Jo on taas aikoihin eletty.

Eilen illalla käsittelimme EU-kemikaaliviraston erikoisetuja eduskunnassa. Asia oli herroille ja vallanpitäjille ilmeisen kiusallinen, kun se jouduttiin tuomaan suureen saliin. Ulkoasianvaliokunnan mietintö on ”kriittinen” erikoiseduille, jotka ovat lihavammat kuin missään edellisellä EU-virastossa!

Mitä tämä vanhojen puolueiden ”kriittinen” tarkoittaa? Se, että hyväksytään EU-kemikaliviraston työntekijöille ennen kuulumattomat erikoisedut.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä tulee äänestämään hylkäysesityksen puolesta. Suomi avaa nyt oven entistä hulppeimmille EU-erikoiseduille. Jokohan Suomen kansan silmät aukeavat?

Voit tutusta asiasta eduskunnassa käyttämääni kolmeen puheenvuoroon klikkaamalla tämän sivun yläkulmassa olevaa linkkiä eduskuntapuheisiini. Hämmästyt varmasti!

Tiesitko, että EU:n tilintarkastustuomioistuin on jokaisena vuotena, jonka Suomi on ollut EU:n jäsen hylännyt EU:n varainhoitoa käsittelevät tilit! Joka vuonna!

Jos joku suomalainen firma toimisi kuin EU, olisi yritys konkurssissa ja omistajat linnassa, mutta EU porskuttaa.

– –

Minut valittiin eilen Vermon ravirata Oy:n hallitukseen. Aktiivisena raviharrastajana ja 2-vuotiaan ori A.T.Vihtorin osaomistajana on mielenkiintoista nähdä raviurheilussa jäälleen uusi puoli.

Kiitän luottamuksesta. Annan erityistä arvoa sille, että valinta oli yksimielinen.