Oma suunnitelma

Politiikassa pätee muutama perustotuus. Tässä yksi: Jos sinulla ei ole omaa suunnitelmaa, olet osa toisten suunnitelmaa. Meillä Perussuomalaisilla on oma suunnitelma. Tämä suunnitelma on puolueen päätöksissä ja ohjelmissa.

Perussuomalaisten tavoite on tuoda tavallisen ihmisen ääni politiikkaan ja päätöksentekoon. Sitä varten olemme olemassa. Tällaista puoluetta tarvitaan Suomen politiikassa.

Puolueen murtumaton peruslinja yhdistää vallan ja vastuun. Puheenjohtajan vastuu on kaikista suurin, siksi hänellä on myös valtaa. Puheenjohtajalla on se valta, jonka puoluekokous on hänelle antanut. Ja kun valtaa on, sitä on myös käytettävä peruslinjan vahvistamiseksi.

Perussuomalaiset on Suomen demokraattisin puolue. Jokaisella puolueen jäsenellä on puoluekokouksessa äänioikeus. Valitun johdon valta on siis suoraan puolueen jäsenistöltä saatu. Puoluekokous tekee suuntaviivat ja puoluejohto toteuttaa tätä suunnitelmaa.

Viime aikoina on parahdettu, että puheenjohtaja käyttää valtaa ja tekee päätöksiä. Aivan oikein. Sitä varten minut on valittu. Teen suunnitelman mukaan.