En lähde EU-vaaliehdokkaaksi

Suomessa on EU-kriittisyys huipussaan, ja syystä. Tämä paine vaatii purkautumistien ja oikea purkautumisväylä on Perussuomalaiset. Minua on toivottu EU-vaaliehdokkaaksi, jotta Suomen kansan oikeutettu EU-tyytymättömyys saataisiin kanavoitua väkeviksi ääniksi EU-vaaleissa.

Harkitsin asiaa. Perussuomalaisten kannatus on saatu hyvään nousuun ja puolueen kannatuksen nostaminen keskisuureksi puolueeksi seuraavissa eduskuntavaaleissa on päätavoitteeni. Tämä tarkoittaa sitä, että haluan jatkaa puheenjohtajana vuoden 2011 eduskuntavaaleihin asti.

En lähde EU-vaaliehdokkaaksi, vaikka nykyjärjestelmä sen sallii. Keskityn täysin puolueen johtamiseen ja eduskuntatyöhön. Aion toimia tehokkaasti hyvän ja kattavan Perussuomalaisen ehdokaslistan saamiseksi kevään 2009 EU-vaaleihin.

Minua tarvitaan Suomen politiikassa, se viesti on täysin yksiselitteinen. Isänmaa on pelastettava.