Asevelvollisuus

Viime aikoina olen paljon miettinyt turvallisuuspoliittisia asioita. Tulinhan nimitetyksi turvallisuuspoliittiseen seurantaryhmään. Perussuomalaiset on suomalaisessa politiikassa omalinjainen ja itsenäinen voima. Isänmaa on meille kaikille suomalaisille yhteinen, sen vuoksi mahdollisimman suuri yksimielisyys ulko- ja turvallisuuspolitiikasta on tarpeen.

Yksi asia on kuitenkin selvä ja luovuttamaton. Yleinen asevelvollisuus on säilytettävä. Se yhdistää Suomen kansaa ja pitää yllä maanpuolustushenkeä.

Vaikka aika kultaa muistot, eikä asepalveluksen marssimurtumat enää vaivaa, oli tuo aika monin tavoin antoisa. Armeijassa syntyy kalpea käsitys siitä, mitä sota pahimillaan on. Joskus suurimman pahan ainoa välttämiskeino on pienempi paha.

Oli puolustusratkaisumme mikä tahansa, sen tulee aina nojata yleiseen asevelvollisuuteen ja Suomen kansaan.