EU vei sokerin suusta

Suomen maatalouspolitiikka koki Brysselissä täystyrmäyksen. EU vei suomalaisen sokerin kuluttajan suusta ja tilipussin sokerintuottajan takataskusta.

Suomi on maannut EU:n byrokraattien edessä pitkittäin ja oikosenaan. Mitä nöyristelylinjalla on saavutettu? Ei mitään!! EU on järjestelmä, jossa suuri raha ja järjestösosialismi kurkuttaa pientä ihmistä ja pieniä maita.

Suomen hallituksen ovat vuodesta toiseen markkinoineet torjuntavoittojaan, vaikka ne kaikki ovat olleet tappioita. Nytkin Ranska vei potin, eikä tinkinyt mistään. Suomi sai mallioppilastoiminnastaan palkkioksi napin otsaansa. Lisää tulee jatkuvasti. Missä EU, siellä ongelma.

EU-jäsenyys on maksanut viime vuonna jokaiselle suomalaiselle 45 euroa. Se ei herrojen mukaan ole paljon, mutta minulle se on tarpeeksi.

– Life is a lemon and I want my money back!