Polittisesta syksystä tulee ärhäkkä

Kesäloma teki tehtävänsä. Maltoin olla lomalla. Asialliset hommat hoidettiin, haastettelut annettiin, rutiini pyöritettiin, mutta yhtään puhereferaattia en lähettänyt. Nyt taas tahti muuttuu. Ensi lauantaina on Perussuomalaisten naisten vuosikokous. Olen saanut kutsun puhua tapahtumassa, jonne odotetaan ennätysosanottoa. Menen mielelläni.

Kesän kohokohtia olivat parin viikon loma Irlannissa, Status Quon konserrti Tampereella, Kuninkuusravit Kouvolassa sekä mökkeily ja uinti. Monennäköistä aforismiakin tuli mietittyä.

Polittisesta syksystä tulee ärhäkkä. Pääosaan nousee tasa-arvotupo, se kuuluisa 500 euronen, josta on tullut samanlainen kestokulutustavara kuin edellisellä eduskuntakaudella lanseerattu Keskustan Hyssälän 300 euron korotus kansaneläkkeisiin.Tässä koukussa Kokoomus kärvistelee, ei auta piru, eikä palokärki.

Kepu lupasi ruuan arvonlisäveron alennusta. Nyt lupauksesta otetaan verimitta.

Mitä Kepu on ilman konsonantteja? – EU!

Suomen armeija on Suomen puolustamista varten.Herrojen ja rouvien mielestä rajamme aukeavat railona jo Afganistanissa asti. Uusi turvallisuuspolittinen selonteko on todella tarpeen. Suomessa on syytä perusteellisesti miettiä puolustus- ja turvallisuuspolitiikkaa.

Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen järjesteli kesä-Suomessa asioita uuteen uskoon.Korhosen linko pyörii vinhaan, kuten Daavidilla aikoinaan, tosin osumatarkkuus ei ollut samaa luokkaa.

SDP:tä käy jo vähän surku. Vaikka demari mitä tekee, se alkaa naurattamaan.Kesäkokouksesta mieleen jäi mölkynheitto, joka ei sekään oikein sujunut.

Demarit voisivat ajaa rahayksikön muutosta eurosta demariksi. Yksi demari olisi sata tunaria.Kymmenellä tunarilla saisit kossupullon ja yhdellä demarilla saisit kymmenen kossua. Kymmenen kossun mäyräkoira olisi sitten sossu.