Huonoa politiikkaa, hyvää palvelua

Olen todella sydämistynyt hallituksen energia- ja polttoaineverolinjaan.Jyrki Katainen on lähtenyt täydellä höngällä kyykyttämän peruskansaa.Kulissi-Katainen onnistui nappaamaan ääniä lupaamalla verohunajaa vaaleissa.Valtiovarainministerin salkku onvienyt Jyrki-boyn tolkun.Ei valtion pidä tällaisessa taloustilanteessa pidä omilla toimenpiteillä kiihdyttää kustannustason nousua.

Bensan ja dieselin veronnosto on ääliömäistä hommaa,joka iskee julmasti pienituloisiin ja haja-asutusalueiden asukkaisiin,joilla ainoa vaihtoehto on oman auton käyttö. Katainen puhui joukkoliikenteen suosimisesta. Ei ole joukkoliikennettä Haapajärven ja Pihtiputaan välillä, mutta joku sitäkin väliä työnsä takia ramppaa, samoin Järvenpään ja Petikon väliä.

Kepu kokousti Kajaanissa. Ei mitään uutta nälkämaalla. Kepu on jo Kekkosen ajoista hoopottanut Kainuun köyhää kansaa. En ole ikinä ymmärtänyt poliittista masokismia.

Kävin vaateostoksilla Tampereen Koisolla. En yleensä viihdy kaupoissa. Kartan muodollisuuksia ja tärkeilyä. Olen myös sitä mieltä,että rumat ne vaatteilla koreilee. Tyylikäs myyjärouva tiedusteli,että kuinka voin palvella. Näin edessäni rautaisen ammattilaisen,joka teititteli minua,eikä tullut mieleenikään muuta ehdottaa.

Sain todella hyvää palvelua.ei tyrkyttämistä,aitoa mielenkiintoa asiakkaan asiaan. Ihailin tämän rouvan ammattitaitoa.Ymmärsin omakohtaisesti mitä on hyvä palvelu. Itsepalveluyhteiskuntamme menettää paljon ryhtiä jos toisen ihmisen palvelu murennetaan. Sain Koisolta, paitsi hyvän puvun ja irtotakin, myös hyvän mielen.
Kiitos kuuluu Teille hyvä rouva. Te osoititte minulle,että palvelu oli minua varten.Yritän tehdä omaa kansalta saatua palvelutehtävää samalla asenteella – ja ammattitaidolla.