Puoluekokous

Perussuomalaisten puoluekokous oli menestys. Puolueen kasvu ja uudistuminen näkyivät.

Mukana oli ennätysmäärä naisia ja nuoria. Naiset rynnivät voimalla myös puoluejohtoon.

Jaksoin hyvin. Aatteellisesti yhtenäinen seura piristi. Rankkaa puheenjohtajan tehtävää on helpompi hoitaa, kun tietää, että omat tukevat.

Tuntevat miehen.

Tiedän mitä puolueelta haluan ja tiedän miten kasvamme seuraavissa vaaleissa 7- 10 prosentin puolueeksi. Tämä strategia sai avauspotkunsa Oulussa.

Perussuomalaiset aivoni ovat kuin korvasieni, siellä poimuissa on aina jotakin uutta. Kentän kanssa yhdessä nousemme. Se vaatii muutoksia, mutta muutos on parempaan suuntaan.

Vaalit voitetaan kolmella sanalla – mutta pitää olla oikeat sanat!

Aion laajentaa puoletta, leventää kärkeä, antaa kykyjen nousta. Haluan, että tämä puolue elää voimakkaana sen jälkeenkin, kun en ole enää puheenjohtajana. Minulla ei ole kiire mihinkään.

Me otamme opposition henkisen markkinajohtajuuden. Oma linja, parhaat ideat, kyky nähdä tosiasiat sekä pistää asiat kansankielelle ovat asioita , joita siihen vaaditaan. Meillä on ne.

Tulemme yllättämään vanhat väsyneet valtapuolueet. Viime vaaleissa yllätimme, ensi vaaleissa voittomme ei ole enää yllätys.

Perussuomalaiset ovat yhtenäinen, velaton ja innostunut puolue. Sitä on ilo johtaa. Minulla on kymmenen vuoden käytännön kokemus, poliittinen koulu, mitä ei voi rahalla ostaa.

Kaikki on mahdollista sille joka uskoo.