Presidenttifoorumi

Kävin presidenttifoorumissa. On hyvä, että sellaisia järjestetään. Pikkuhiljaa niissä aletaan puhumaan suorempaan.

Päätoimittaja Erkki Laatikaisen muistelo siitä, kuinka valtamedia asettui Suomen EU-jäsenyyden propagandistiksi oli vertaansa vailla.

Ulkopolitiikka ei voi olla kevyttä heittelyä. Siinä pienen kansan on oltava mahdollisimman yksimielinen totuudesta tinkimättä.

En ole EU-uskovainen, enkä sellaiseksi tule. Suomen eliitti on , eikä se muuksi muutu.

Ilmeisesti kaava on sama kuin Neuvostoliiton suhteen. Suomen johto tukee kuolevaa rohjaketta ja kun elvytys on lopetettu, rohkee meikäläinenkin eliitti sanoa, että kyllä minäkin tiesin, ettei siitä mitään tule.

Jos Suomelle joku maa on tärkeä, se maa on Venäjä. Siinä se on aivan vieressämme, 1300 kilometriä rajaa ja 140 miljoonaa ihmistä. Nöyristellä ei tarvitse, eikä pidä, mutta ajatuksissa sen on oltava.

Kävin viime eduskuntakaudella Venäjän Duumassa ja yksi EU-intoilija kysyi isänniltä, että koska Venäjä liittyy EU:iin?Isäntä kohotti kulmiaan ja koko delegaatio hymyili: Mitä ? Venäjä on itsenäinen ja suvereeni maa.

On onni, ettei EU ole liittymässä Venäjäänkään!

Tänään on Timon päivä. Pahus kun EU-fanaatikot ovat ryöstäneet nimipäiväni muovisen Unioninsa juhlapäiväksi. No, mies kestää.