Yhden miehen enemmistö

Haluan nähdä koko hallituksen kokoonpanon ennen kuin kommentoin sitä juurta jaksaen.

Hallituksen ohjelma sopii sileäkätisille. Ne, joilla on, ne saavat lisää ja vihreät avittavat melalla vieressä.

Perussuomalaisten vaativa tehtävä on ottaa opposition henkinen markkinajohtajuus.

Tarpeen tullen perussuomalaisten puheenjohtajan on oltava vankka yhden miehen enemmistö.

Me ajamme parhaiden ideoiden politiikkaa ja puhumme niin, että kansa ymmärtää. Tälle linjalle saamme lisääntyvää kansan kannatusta.

Politiikka muuttuu. On vanhanaikaista luulla, että vain hallituksesta voi vaikuttaa. Rutiinipäätösten allekirjoittelu ei ole vallan käyttöä.

Valta asuu kielessä ja käytöksessä. Kysymys on vaikutusvallasta, kyvystä vakuuttaa ja vaikuttaa. Sieltä löytyvät sielujen mineraalirikkaudet.

——-

Noteraasin persoonaani kohdistuneet arviot viikonloppuna. Ilkan pitkäaikainen päätoimittaja, kepulaisuuden kyhmysauvainen kenraali, Kari Hokkanen on ymmärtämässä, että eurokepu on viimeistä kertaa Suomen suurin puolue, mikäli se ei herää perussuomalaiseen parannussaarnaan.

Lasse Lehtinen kirjoitti hauskasti minusta Goebbelsin lahjakkaana oppilaana. Minulla ei ole koskaan ollut ruskeata paitaa.

Lehtinen ymmärtää tunnetasolla, että EU on mahdoton myytävä.

Idea ei ole mahdoton, mutta käytäntö on. EU on kuin komitean sunnittelema hevonen, siis kameli. Kansa tykkää kyttyrää.

Jörn Donner oli sisällyttänyt minut ” ihannehallitukseensa ” viikonlopun Ilta-Sanomissa. Tätä kohteliaisuutta en osannut odottaa. Ministeriposti ei enää jättänyt toivomisen varaa, koska hallituskollegana istuisi fiksuin tuntemani demarinainen, Heli Paasio.