Talviturkin heitto ja vaalivedon maksu

Kaikki Perussuomalaisten eduskuntaryhmän jäsenet ovat pitäneet puheen hallitusohjelman tiedonantokeskustelussa. Talviturkki on heitetty.

Meillä on monipuolinen ja iskukykyinen eduskuntaryhmä. Perussuomalaisten myötä eduskunnassa on todellinen oppositio.

Voitetut vaalit ovat herättäneet monien kansalaisten kiinnostuksen perussuomalaisia kohtaan. Puolueeseen tulee koko ajan uusia jäseniä ja kunnallisvaalityö on päässyt käyntiin.

Maanantaina oli Espoon kaupunginvaltuuston kokous. Oma opinahjoni, jossa opiskelin 8 hyvää vuotta ja josta kirjoitin ylioppilaaksi vuonna 1981 sai 16 miljoonaa euroa peruskorjaukseen ja saneeraukseen.

Olen tästä päätöksestä erittäin iloinen ja tyytyväinen. Mitään ei politiikassa saavuteta yksin.

Kokoomuslainen Espoon koululautakunnan puheenjohtaja Sanna Lauslahti ( tuore ja itsenäisen linjan kansanedustaja) ajoi Espoon kouluverkkouudistuksessa lähikoulujen asiaa, häntä tuki ansiokkaasti vihreä lautakunnan varapuheenjohtaja Marjo Matikka. Nämä ryhdikkäät rouvat ansaitsevat suuret kiitokset.

Sain elää Iivisniemessä hyvä lapsuuden ja kouluajan. Olen iloinen, että ajanmukaisen koulun myötä sama mahdollisuus on myös jälkipolvilla.

Hävisin eduskuntavaaleissa vain yhden vaalivedon ja tänään oli maksun aika. Löin edustaja Oras Tynkkysen kanssa vetoa reilun kaupan teekupista ( jos olisin voittanut olisin saanut kupin tavallista kahvia), että perussuomalaiset saavat vähintään 7 kansanedustajaa.

Oras Tynkkynen osasi vedättää kansanedustajamäärän tarpeeksi korkealle. Itse voitin vedoilla kossupulloja jopa lupaamalla meille paikkojen pysymistä ennallaan.

Reilun kaupan teetä eduskunnassa ei ollut, mutta ruusunmarjatee sai kelvata. Tee maistui Orakselle, mutta olen varma, että vedon voittaminen maistuu vielä senkin jälkeen kun ruusunmarjan maku on suusta häipynyt.

Minulle tältä osin saa kelvata se saavutus, että sain Oraksen ylipäätään lyömään vetoa. Vedonlyönti ei kuulu Oraksen tapoihin. Toto toi, veto vei.