Puoluekokous

Puoluekokouksessa kiteytyy perussuomalaisuuden ydin. Me todella edustamme kansaa ja saamme valtuutuksen toimintaamme omilta joukoiltamme.

Puoluekokouksesta saa voimaa. Siellä tavataan tuttuja ja luodaan linjaa. Perussuomalaisten puoluekokoukset ovat persoonien väriloistoa, jossa ihminen ja selvä suomen kieli ovat kunniassa.

Poliittiset toimittajat tulevat mielellään juuri perussuomalaisten puoluekokouksiin, koska siellä on vielä aitoa kansanjuhlan ilmettä ja olemusta. Puhe tulee suoraan sydämestä ja selvällä suomen kielellä.

Tänä vuonna uskon mielenkiinnon puoluekokoukseemme on aikaisempaa voimakkaampaa. Me voitimme vaalit. Se on näyttö nykyjohdolle, mutta myös tilaisuus haastajille.

Olen tehnyt perussuomalaisille selväksi, että haluan jatkaa puheenjohtajana. Koen, että työ on kesken ja että minulla on vielä paljon annettavaa puolueelle.

Olen aina kertonut ensin omilleni puoluekokouksessa voimakkaatkin mielipiteeni ja valtakirjan saatuani pitänyt linjapuheen, mitä on edessäpäin. Minuun on luotettu. Eduskuntavaalien tulos on yhteisen työn hedelmä. Hyvin meni, mutta parannettavaa jäi.

Kunnallisvaalit ovat edessä ja me voitamme ne, kunhan teemme työmme kunnolla ja onnistumme ehdokasasettelussa. Oulussa tavataan.