Kokoomus konttaa

Kokoomus sai reilun vaalivoiton, mutta kokoomuksen konttausviikot ovat alkaneet ja vaara on, että viikot muuttuvat vuosiksi.

Kokoomus on tehnyt jäniskäännöksen valtiosihteeriasioissa. Vielä viime kaudella kokoomus äänesti perussuomalaisten tavoin koko valtiosihteeri-ideaa vastaan.

Nyt herravirat kelpaavat, puoluetuki nousee hulppeat 44 prosenttia. Kokoomus tuntee tien Suomen kansan takataskulle.

Tasa-arvotupo tekee kokoomuksesta kiukkuisten hoitajien neulatyynyn. Kansa ymmärsi Kokoomuksen luvanneen 500 e lisää hoitajien palkkoihin.

Tarua vai totta sanoi Tujunen.

Sauli Niinistö on , aivan oikein, presidentin valtaoikeuksien säilyttämisen kannalla. Katainen haluaa presidentin lautasen pois EU-kokouksesta.

Soini haluaa Suomen pois EU-pöydästä, lautanen voi jäädä sinne orjuudesta vapautumisen muistoksi.

Kokoomuksen sisälle on syntymässä kunnon kevätsoppa. Puhemies Niinistössä näkyvät vanhan isännän otteet. Eduskunta sai jo nuuskaa varojen käytöstä. Unilukkarin vasara löytää vielä tiensä moneen päähän ennen kuin kongi kumahtaa.

Kepu pääsee tässä yhteydessä varsin vähällä. Kaikki haluavat olla kokoomuksen kimpussa, täytynee vähän siirtää hahloa eduskunnan takarivissä, jotta kauralimainen kepukin joutuu häränsavuille vaalilöpinöistään.

Sosialisteja ei edes kukaan hetkeen aikaan huomaa, mutta voimme olla huoleti. Kyllä sielläkin taas joku pääkkö vappusimassaan ylilyöntiin sortuu.

Toveria ei jätetä. Kepu ja kokoomus hommasivat tovereille 44 prosentin puoluetukikorotuksen, perushoitaja ei samaan solidaarisuuteen yllä.