Uutta voimaa eduskuntaan

Eri puolilta Suomea tulee paljon yhteydenottoja, että mitä teen, kun täällä minun vaalipiirissäni ei voi äänestää Timo Soinia. Uudellamaalla voi, numerolla 26.

Henkilönä muualla ei voi, mutta puolueena voi. Ei kukaan eduskunnassa yksin pärjää, tarvitsen apujoukkoja kautta maan. Siksi on tärkeää, että kun kannatat Timo Soinia ja Perussuomaisia myös äänestät Perussuomalaista ehdokasta.

Eduskunta tarvitsee myös uutta voimaa, sillä uudet edustajat tuovat uusia ajatuksia. Äänestä rohkeasti, menetettävää ei ole.

Perussuomalaiset on Suomen kansan kanava eduskunnassa. Me uskallamme puhua asioista suoraan kansan kielellä, oikeilla nimillä. Se on tarpeen. Sanojen pyörittelijöistä ei ole pulaa. Tämän vaalin jälkeen suoraa puhetta ja selviä tosiasioita kuulee eduskunnassa entistä useammin.

On tärkeää, että eduskunnassa uudet ideat menevät äänestyksiin asti – vanha valta pitää aina haastaa. Tyytyväinen ihminen on kehityksen jarru. Arvostamme sitä mitä meillä on, mutta emme jää tuleen makaamaan.

Vaalitaistelu on nyt kovimmillaan. Moni ihminen on kertonut, että ei ole ollut helppoa muuttaa äänestämiskäyttäytymistä. Totta. Helppoa se ei ole, mutta tarpeellista se on.

Monica kiteytti asian sähköpostissaan hyvin. Riuhtaisin itseni irti vanhasta. Ääneni on nyt sinun. Kun päätös on tehty ja ääni on ANNETTU – ei aiottu, on homma selvä.

Käykää äänestämässä Perussuomalaisia jo tänään. Ja kertokaa muillekin, että te teitte sen. Esimerkin voimalla on suurin vaikutus.