Sisulla ja sydämellä loppuun saakka

Viimeinen varsinainen kampanjapäivä, joka kuluukin tiukasti omaa vaalipiiriä Uuttamaata kiertäessä. Ainakin seuraavista asioista tulen tänään puhumaan äänestäjille, enkä aio ääntäni säästellä.

Vanhojen puolueiden ns. pääministeriehdokkaiden suosinta median taholta on ollut loppumetreille saakka avoimen häpeilemätöntä. Aivopesu on huipussaan, mutta petkuhuiputukselle on tulossa vastareaktio. Gallupit eivät äänestä, eivätkä vanhojen puolueiden Tupu, Hupu ja Lupu -puheenjohtajat ole toisilleen todellisia vaihtoehtoja.

Vanhat puolueet vetävät yhtä köyttä mm. sellaisissa kansalaisia kuohuttavissa asioissa kuin Suomen EU-politiikassa, varallisuusveron poistossa, taitetun indeksin pitämisessä voimassa, puoluetuen nostossa, oopperan tuhlailumenoissa ja häikäilemättömän optiosaalistuksen hyväksymisessä. Maahanmuuton ja sosiaalisen sekä alueellisen eriarvoistumisen ongelmistakaan eivät vanhojen puolueiden edustajat halua puhua. Tämän vuoksi perussuomalaiset rohkaisevat kansalaisia harkitsemaan ja sitten äänestämään itsenäisesti; sisulla ja sydämellä isänmaan puolesta.

Perussuomalaiset ovat ainoa protesti näissä vaaleissa. Perussuomalaisia äänestävä äänestää muutoksen puolesta. Vain Perussuomalaisten vaalivoitto tuo jotakin uutta poliittiseen elämäämme. Vanhoja väsyneitä puolueita äänestämällä ei mikään muutu.

Lisää illalla, kun palaan kiertueelta. Nyt tehdään töitä loppuun asti!