Nyt äänestetään Perussuomalaista

Perussuomalaiset ovat jo saaneet ensimmäiset äänensä. Uskon, että niitä tulee paljon.

Olin Aamu-TV:n vieraana maikkarilla. Palautetulva on uskomaton – hyväntuulinen ja kannustava.

Tapasin suuresti ihailemani Ritva Oksasen. Yleensä en tee tunnustuksia kuin rippituolissa, mutta Ritva Oksasta olen ihaillut ja kunnioittanut aina.

Nainen, joka uskaltaa olla oma itsensä ja näyttää lahjakkuutensa. Heikkous ja voima samassa ihmisessä, samaan aikaan, on ainutlaatuista.

Kuume painaa silmiä, menen ettosille, jotta jaksan illan tv-tentin, joten ymmärrystä kansalaiset ja äänestäjät. Soini hiljenee muutamaksi tunniksi.

—-

Yksi tentti taas takana, lyhyt yö edessä ja Kuopion koneeseen. Matka jatkuu Siilinjärvelle, Iisalmeen ja Kajaaniin. Tiedän, että siellä ovat odotukset korkealla.

Olen tosi mielissäni saamastamme palautteesta. Ihmiset ovat lähteneet äänestämään Perussuomalaisia.

Yritän vastata kaikkiin yhteydenottoihin – aina se ei ole heti mahdollista. En voi mennä Iisalmen torille seisomaan kännykkä korvassa.

Haluan näin plokini välityksellä kiittää kaikkia Perussuomalaisia tänään äänestäneitä. Viekää tietoa eteenpäin. TE olette tehokkaimpia ja uskottavimpia vaalityömme tekijöitä.

Tänään plokini kävijämäärä oli huipussa. Teen parhaani, että täällä on mielenkiintoista luettavaa jatkossakin, itse luen huomenna matkalla Kajaanista Mikkeliin iki-ihanan Ritva Oksasen elämäkertaa, jonka sain häneltä lahjaksi.