Nuorisovaalit, Länsi-Uusimaa ja Eläkeläisen runo

Perussuomalaiset menestyivät erinomaisesti nuorisovaaleissa. Kannatusprosentti oli 7,7 ja 15 paikkaa. Meillä on kasvamassa fiksua nuorisoa.

Oma vaalipiirini Uusimaa kuittasi 10,8 prosentin kannatuksen ja neljä paikkaa. Olin valtakunnassa 7. suosituin ehdokas. Top Ten käy tavoitteeksi varsinaisissakin vaaleissa.

On mielenkiintoista seurata miten valtamedia aikoo tämänkin tuloksen pimentää.

Esimerkiksi tämän päivän Helsingin Sanomista ja muista johtavista maakuntalehdistä ei löytynyt eilisiä 9. luokkalaisten tuloksia, joissa perussuomalaiset kuittasivat 16 prosentin kannatuksen. Mistään mediasta ei löytynyt uutista 12 prosentin pääministerikannatuksesta Timo Soinille.

Nuorisovaaleissa Jyrki Katainen ja Eero Heinäluoma jäivät valitsematta eduskuntaan. No, kuomat, ei hätää, pääsettehän taas ilmaiseen julkisuuteen nk pääministeritentissä MTV3:lla. Katsotaan, että kysytäänkö teiltä mitään tästä nuorisogallupista.

Vedin tänään Heimo Hakalan ja Jarko Jokisen kanssa tiukan kierroksen Länsi-Uudellamaalla. Lohja, Karjaa, Tammisaari, Inkoo, Siuntio, Kirkkonummi ja Espoon lippulaiva.

Tuloksena paljon tapaamisia, kolme lehtijuttua ja hyviä vinkkejä loppurutistusta varten.

Puhelin pirisee, tekstaria pukkaa ja sähköposti soi.

Nimimerkki Eläkeläinen Espoosta ilmoitti äänestävänsä perussuomalaisia nyt ensimmäisen kerran. Ajatuksensa hän kiteytti runoon, jonka julkaisen tässä.

Kelvoton on kepun sakki,
kokoomus vain Evan rakki;
demarikin pettää aina,
ei hurrin sana paljon paina.
Vain Soinin sakki on varma nakki.

Loistavasti kiteytetty. Eläkepolitiikasta on iskettävä kolmen koplaa vaalipäivään asti. Aihetta on. Ja väylä muutokselle – Perussuomalaiset.

Vilkaisin maikkarin tv-tentin. Ei yhtään uutista. None. Kepeät mullat.