Myönteisyydestä voimaa loppurutistukseen

Vanhojen puolueiden onnellisuuspropaganda jauhaa loppuun saakka. Me kuitenkin murramme gallupit. Tuorein noteeraus oli 2,5 prosenttia. Kyselyyn osallistuneista 23 prosenttia ei kertonut kantaansa. Vieläkö perussuomalaisia äänestävät piilottelevat kantaansa?

Olen aivan varma, että kampanjointi ja tv-keskustelut ovat lisänneet kannatusta. Tämäkin päivä oli aivan erinomainen. Vantaan Myyrmäessä meillä oli suoranainen yleisöryntäys.

Nyt perussuomalaisten kannattajien on tehtävä vaalityötä loppuun asti. Kalkkiviivoilla ei pidä kangistua. Olemme taistelleet kolme kuukautta, jaksamme vielä 48 tuntia.

Tupu, Hupu ja Lupu eivät ole ratkaisu vaan osa ongelmaa. On kansanvallan kannalta erikoista, että Suomessa kolmen kopla on valmis keskenään hallitukseen vuosikymmenestä toiseen, vaikka vaalien alla pidetään yllä näennäisteatteria mielipide-eroista.

Perussuomalaisten tehtävänä on olla näiden vaalien uutinen. Vain perussuomalaisten vaalivoitto tuo jotakin uutta poliittiseen elämäämme. Siksi tehkäämme vielä rajusti töitä lisäkannatuksen saamiseksi.

Kun jokainen perussuomalaisten kannattaja hommaa vielä kaksi uutta äänestäjää saamme tuntuvan lisäpotin. Aloitan itsestäni.

Olen päivääni erittäin tyytyväinen. Jouduin tänään moneen henkilökohtaiseen tenttiin. Pidän siitä, että ihmiset näkevät vaivaa ja suhtautuvat ääneensä vakavasti.

Tenttaajat katsoivat kysymysten jälkeen suoraan silmiin ja sanoivat, että ääni tulee. Tällainen käytös tuo äänelle arvon.

Myönteisyys tuottaa parempia tuloksia kuin kielteisyys. Ottakaamme myönteisyys ja hymy mukaan huomiseen loppurutistukseen.

Painetaan loppuun asti. Se riittää vaalivoittoon.