Kansan kielellä – hyvällä mielellä

Huomenna alkaa äänipalju paisua. Merkit ovat selvät. Kansankielinen viestimme on ymmärretty. Nyt tarvitaan selkeä päätös äänestää perussuomalaista. Äänestä perussuomalaista ehdokasta – hyvillä mielin.

Minulla on jatkuvasti puolueen vaalilehti kainalossa, kun ihmiset kyselevät ehdokkaittemme numeroita kautta maan. Puolue tunnetaan ja sitä halutaan äänestää.

Ehdokkaittemme on rohkeasti mentävä kansan pariin ja tarjottava omaa vaihtoehtoamme. Olin tänään Mäntsälässä ja materiaali teki kauppansa. TV1:n uutiset oli tullut paikalle. Illalla nähdään edustavaa ehdokasjoukkoa Mäntsälästä.

Näin Mäntsälässä vanhoja tuttuja vuosien takaa. SMP:täkin aikanaan äänestänyt peruskenttä on herännyt. Uskoakseni pärjäsin myös lukion vaalipaneelissa. Voitat naurun – voitat asian.

Uutta voimaakin oli liikkeellä. Puolue sai muutaman uuden jäsenen. Erityisesti pienyrittäjät olivat liikkeellä.

Hiukseni olivat kuin Metusalemilla. Onneksi kauppakeskuksessa oli Salon Anne Marjaana -niminen parturikampaamo. Sain hyvää ja ystävällistä palvelua. Kiitos tytöt! Työn jälki on huomenna kaiken kansan katseltavana 4,5 tunnin ajan MTV3:ssa.

Huomenna ei viitsi äristä mediapimennyksestä. Olen Huomenta Suomessa koko aamun ja illalla MTV:n suuressa vaalikeskustelussa.

Siinä välissä avaamme Espoon Heikintorille vaalitoimiston loppukiriä varten. Uudellamaalla uskomme vankasti kahteen paikkaan.

Säämainoksemme on nyt osa kunniakasta mainonnan historiaa. Monet ovat kaivanneet joka-aamuista perussuomalainen -laulunpätkää. Joku vanhan puolueen kannattaja voi olla helpottunutkin.

Kurkku on kipeä ja flunssa tekee tuloaan. Nyt otetaan selvää voiko tahdonvoimalla siirtää taudin puhkeamista.