Haluan jatkaa puheenjohtajana

Ilmoitin tänään puoluehallituksen kokouksessa, että haluan jatkaa Perussuomalaisten puheenjohtajana seuraavan kaksivuotiskauden.

En ole siis ”käytettävissä”, kuten fraasi kuuluu, vaan haluan jatkaa, koska nostotyö on vielä kesken.

Minut valittiin Iisalmen puoluekokouksessa v. 1997 puolueen puheenjohtajaksi. Siitä on kymmenen vuotta aikaa. Paljon on tapahtunut. Minulle on tärkeätä, että puolueen kannatus ja jäsenmäärä ovat nousseet.

Eduskuntavaalien tulos on hyvä. Silti emme saa jäädä tuleen makaamaan. Meidän on mentävä eteenpäin, puoluetta ja sen ohjelmaa on edelleen kehitettävä.

Perussuomalaiset on ainoa tuore kansan kanava, joka osaa ja uskaltaa tarttua yhteiskuntamme epäkohtiin. Tätä puoluetta todella tarvitaan.

Minulla on halua vaikuttaa siihen mitä tämä puolue ajaa ja mitä emme hyväksy. Kasvavan puolueen suunnasta käydään aina keskustelua ja taistelua.

Perussuomalaisten tehtävä ja tarkoitus ei ole miellyttää kaikkia. Tehtävämme ei ole vastustaa kaikkea. Puolue ei voi olla liian ahdas, mutta emme voi olla basaarikaan, josta löytyy kaikkea.

Perussuomalaiset ei ole vankila – täältä pääsee myös ulos.

Perussuomalaiset on nyt vaalivoittaja, jolla on kannatusta ja sympatiaa. Haluan hyödyntää tämän täysimääräisesti.

Nimesimme tänään hallitusneuvottelijat. Annamme Matti Vanhaselle hyvät ja linjamme mukaiset vastaukset. Suhtaudumme tehtävään vakavasti. Vastaamme suoraan. Tunnustelija ei tarvitse tulkkia vastauksiamme lukiessaan.

Olin Donna Paukun kuvauksissa yhtenä monista
”Tyynen synttärivieraista”. Oli mukava seurata näyttelijöiden työtä paikan päällä. Ammattilaiset osaavat.