Gallup-saippua ei enää tehoa

Mielipidemittausten tarkoitus ei ole mitata mielipiteitä vaan muokata niitä. Gallupit ovat saippuaa kansan silmiin, jotta vanhojen puolueiden valta jatkuisi.

Sitten viime kirjoituksen olen käynyt yli 10 paikkakuntaa ja hyvät keskustelut kansalaisten kanssa ja joka paikassa on ollut vähintään 30 henkeä, Vaasassa, Alajärvellä ja Nokiallla toistasataa. Viesti on selvä – perussuomalaisia äänestetään.

Olen erityisen mielissäni siitä, että naisäänestäjät ovat löytäneet puolueemme. Naiset tulevat sanomaan asian minulle suoraan ja henkilökohtaisesti.

Vaalityön merkitys on kannatuksellemme valtava. Kun olen yhdessä ehdokkaiden kanssa liikkeellä, ihmiset uskaltavat tulla puhumaan ja saavat vahvistuksen äänestyspäätökselleen. Ääni ei mene hukkaan, kun se näkyy jo toreilla ja turuilla.

Viikonlopun kierroksilla kirkastuivat myös loppukirin ideat – nasakat tokaisut, joihin murtumaton peruslinjamme on tiivistettävissä.

Olin eilen illalla aamuyöhön asti Hesan ehdokkaiden kanssa Frederikin keikalla Bohemiassa Itä-Helsingissä. Kyllä oli mahtava keikka. Tanssin Liana Kaarinan kanssa kunnon satsit.

Porukka tuli juttusille kymmenmäärin. Kyllä kamerakännyköihin tallentui monta hymyilevää juhlaporukkaa.

Ääni käheni ja ääniä tuli, kun vetäisin parketin kulmalla Reetun esilaulaessa satojen muiden tavoin: ”Harva meistä on rautaa, moni taipua saa, minä taivu en koskaan…”