Surkeaa räpellystä

Mielipidemittaukset toitottavat, että suurin piirtein sama meno jatkuu seuraavat neljä vuotta.

En tahdo uskoa moista. Suomalainen demokratia on happikaapissa, mikäli vanhat puolueet onnistuvat betonoimaan valtansa. Niistä ei mitään uutta saa puristetuksi ulos.

Presidentinvaalien jälkeen olen ollut jatkuvassa pommituksessa, 60-80 puhelua ja yli sata sähköpostia on jokapäiväinen saldo. En usko, että ihmiset ihan piruuttaan soittelevat ja viestittävät.

On aika erikoista huumorintajua, että päähänpotkitut ihmiset rientäisivät riemurinnoin äänestämään kolmea vanhaa puoluetta. Jos näin käy voi suoraan sanoa, että sait mitä tilasit. Se voi jonkun herättää.

Kuukausi on vaaleihin aikaa. Kova homma on edessä. Huomenna kiertue, joka ulottuu vielä jokaiseen vaalipiiriin, jatkuu Kontulasta Lappeenrantaan. Keikkaa pukkaa.

Väkeä on ollut hyvin ja mediakin ollut suht asiallinen.

Toivotaan, että politiikkaan saada vauhtia ja muutosta. Muuten tästä tulee surkeaa räpellystä; vanhojen puolueiden valtaa.

Perussuomalaisilla, Vasemmistoliitolla, Vihreillä ja Kristillisellä on yhteinen intressi; käydä vanhojen puolueiden kimppuun.

Se ei onnistu, mikäli haastajat nuolevat vanhoja puolueita päästäkseen hallitukseen.

Perussuomalaiset eivät osallistu vaaleihin vanhojen puolueiden ehdoilla – erottautuminen on elinehto ja vaihtoehto. Sen puolesta aamulla lähden matkaan.

—-

Nettivihjeenä Pirkanmaan ehdokkaamme Markku Talosen sivut www.talonen.net Markku pohtii asioista monipuolisesti. Markku hakee ratkaisuja kokemukseen perustuen, ennakkoluulottomasti. Se on ihmiselle hyvä.