Perussuomalaisten ehdokkaat – hyvä nippu

Olen puolueen puheenjohtajana iloinen, että ehdokasasettelumme onnistui varsin hyvin. Pikkuisen parannettavaa jäi, mutta lopputulos on hyvä+. Näillä ehdokkailla voitamme vaalit.

Naisten osuus jäi vielä liian pieneksi, mutta laatu on hyvä. Meillä on monipuolisesti koulutettuja ja elämänkokemusta omaavia ehdokkaita. Uskon, että puolue saa ensimmäisen naiskansanedustajan.

MTV3 uutiset uutisoi ehdokasmäärämme kasvun kansantajuisesti ja olen saanut lukuisasti palautetta, että teidän ehdokasmäärännehän on noussut 158 %. Tämä on voimakas perusta, jolta ponnistamme.

Hyvä ehdokasasettelu on menestyksen yksi edellytys. Jokainen ehdokas saa sellaisia ääniä, joita kukaan muu ehdokas ei saa. Yhteispotti kasvaa.

Niinhän se kabardiinihousujen pendolino oli jäässä ja myöhästyin eilen Seinäjoelta. Kierros oli kuitenkin hieno. Nurmo, Ilmajoki ja Kurikka tuli käydyksi. Ihmisiä oli hyvin liikkeellä pakkasista huolimatta ja haastattelu tuli neljään lehteen.

Saarakkala, Ojala, Väli-Torala ja Lamminkoski olivat mukana. Loistavia toisiaan täydentäviä ehdokkaita.

Tahti on hurjaa, akku pamahti puhelimesta, kun se soi enemmän tai vähemmän koko ajan ja kyselyä pukkaa jos jonkinlaista.

Tänään olin Hyrylän lukiossa vaalipaneelissa. Vanha opiskelukaverini Tapio Turpeinen on siellä historianopettajana ja mahdutin keikan mukaan. Hyvä tilaisuus. Sain Virenin Lasselta kyydin eduskuntaan.

Nettivihjeenä tänään espoolainen Saana Lehto. Kyvykäs ja hyväsydäminen Saana on yksi tulevaisuuden voimavaramme www.kolumbus.fi/saanalehto/ Hyvä ihminen.