Missä EU, siellä ongelma

Minulta on kyselty, mitä EU:n rauhaan kuuluu. Mitäpä muutakaan kuin tenokraattivaltaa ja tuhlausta.

Päivän EU-uutinen oli eittämättä kokoomuksen vaaliohjelman vesittyminen lääkkeiden arvonlisäveron poistamisen osalta. Miksi? KOSKA EU-SÄÄNNÖKSET KIELTÄVÄT!

Voi hyvät hyssäkät. Siinä sitä tuli sairastaville EU-terveiset. Vieläkö kokoomus kehtaa puhua itsenäisestä päätösvallasta EU-Suomessa? Ja mitä teki kokoomus,?Kunnon Pyrsselin kumartajapuolueen tavoin muutti vaaliohjelmaansa.

Matelua. Täytyypä kirjoittaa Stubbin blogiin palautetta.

Vaaleissa pitäisi puhua myös EU:sta. Minä puhun EU:sta, ongelmasta huomenna Oulun kiertueella. Lähden matkaan hyvillä mielin.

Ilta-Sanomat ilmoitti, että vastineeni Seppo Kanervan( nyk kesk, ent kok ja ent lib)asiattomaan ja asiavirheitä vilisevään kirjoitukseen julkaistaan huomisen Ilta-Sanomissa.

Olin Uutisvuodon nauhoituksissa. Mukiinmenevä tilaisuus.

Annoin haastattelut Ruotsin radioon ja Aamulehteen sekä Turun Sanomiin.

Salissa otin yhteen Astrid Thorsin kanssa. RKP saa taas tahtonsa läpi. Nyt ruotsinkielistä palvelua edellytetään jopa tarkoin rajatulta yksityiseltä elinkeinonharjoittajalta. Jätin lakivaliokunnan mietintöön asiasta vastalauseen, johon yhtyivät kaikki kokoomuksen edustajat sekä SDP:n Jukka Roos, Tero Rönni äänesti tyhjää.

Ensi viikolla esitän ko. kohdan hylkäämistä,jääpähän siitä dokumentti pöytäkirjoihin. RKP on todella röyhkeä puolue.

Tapasin uskollisen tukijani Erkki Ijäksen Lippulaivassa. Hänellä oli hyvin perustellut vinkit eläkepolitiikkaan.

Miksi vaalitaistelussa vaietaan EU-asioista? Siksi, että Suomen maksuosuus kasvaa ja vaikutusvalta pienenee. Missä EU, siellä ongelma.