Maikkarin tentti

Eilen olin Pohjois-Karjalassa. Taistelin siellä rinta rinnan Urpo Leppäsen kanssa. Yllätys muhii. Olimme hyvässä vedossa ja saimme väen liikkeelle.

Lähdin tähän päivään Liperistä, pakkasta oli 33 astetta. Espoontorilla oli Uudenmaan ehdokkaiden kanssa hieno päivä. Nousemme yhdessä ja lujaa. Meillä on loistava henki ja ymmärrys yhteisestä hyvästä. USKALLAMME VOITTAA.

Menimme yhdessä Jukka Jusulan kanssa Maikkarin vaalitenttiin. Tonyn hakkaaminen oli lievä pettymys/yllätys. Palautteesta tiedän, että hekin tietävät sen nyt – myös nahoissaan.

Erityisesti ja runsaasti on paheksuttu sairaan miehen leimaamista tekstitaululla elätiksi. Ovatko työkyvyttömyyseläkkeellä olevat ihmiset todella elättejä? Tolkuton ylilyönti ja selvä virhe järjestäjiltä. En nähnyt tekstejä tentin aikana.

Palautetulva oli kolminkertainen myös hyvin menneeseen YLEn tenttiin verrattuna. Kielteisen palautteen osuus noin 5 prosenttia. En pysty kaikille heti vastaamaan.

Voitamme paljon lisää ääniä, nyt taistellaan paikoista. Tulen kannustamaan vaalipiiriemme ehdokkaat ennennäkemättömään loppurutistukseen.

Nousimme presidentinvaaleissa prosentin viikossa. Samaan pystytään nytkin. Kuusi prosenttia on nyt täysin mahdollista ja kymmenen kansanedustajan paikkaa.

Näen tilanteen Satakunnassa huomenna, jossa tilaisuus alkaa klo 10.00. Juna lähtee 6.06, siis seitsemän tunnin päästä.

Nyt iltapesu – ja rukous ja unta luumuun.

Taistelu jatkuu, pääsen huomenna jääkiekkosuosikkini ja syntymäkaupunkini Rauman Lukon peliin. Kotiinpaluu on puolenyön aikaan.

Olen maakuntakierroksiin tottunut, teen sitä sydämestäni ja olen tehnyt keväin ja syksyin 15 vuoden ajan.

Eija Kallioniemi kirjoitti Ilta-Sanomissa Tonysta. Noteerasin.

Maikkarin tentin jälkeen sivuillani on käynyt neljässä tunnissa 400 vierasta. Kiitän mielenkiinnosta ja annan aihetta tulla uudestaan.