Likasankojournalismia

Susan Kurosen kirja on julkaistu. Minultakin kysyttiin mielipidettä moiseen. En ole oikein innostunut asiasta. En aio kirjaa lukea, mutta eiköhän kirja kaupaksi mene.

Tälle tielle on nyt Suomessakin lähdetty.

Naiset aloittivat, mutta eivätköhän miehetkin osaa. Odotan sitä rappion päivää, jolloin joku mies julistaa: Vaimo ja vaalikausi, käytännön kierrätystoimintaa.

Likasankojournalismi kukkii. Tonyllakin vielä yritetään tehdä rahaa. Tappaako pitää ennen kuin se loppuu?

Politiikka on yhteisten asioiden hoitoa. Jos nykymeno jatkuu , ei näihin hommiin jää kuin narsisteja ja psykopaatteja. Se ei ole ihmiselle hyvä.

—–

Viikonloppu alkoi Kontulasta, jossa oli paljon väkeä. Taistelemme tiukasti Helsingissä kansanedustajan paikasta. Työ ratkaisee ja se, että tehdään oikeita asioita.

Kierros jatkui Lappeenrantaan ja Imatralle. Hienosti meni. Karjalaiset ovat ystävällistä porukkaa. Kymen listamme on hyvä. Pidän peukkua yllätykselle.

Illalla oli uusmaalaisten palaveri. Voitamme Uudellamaalla rutkasti. Väki uhkui työhaluja. Lisätään vettä myllyyn.

Huomenaamu alkaa TV 1:ssa energiakeskustelulla. Sen jälkeen matka jatkuu Loimaalle ja Saloon. Kierrän kun Jerusalemin suutari.

Kaikille soittajille ja kirjoittajille terveisiä. Yritän vastata kun ehdin. Eläke- ja opintotukiasiat ovat kysymyslistojen kärjessä.

Tämän päivän nettivihje on www.lamminkoski.com

Räväkämpää rouvaa saa hakea.